lauantai 20. huhtikuuta 2013

Liukuvärjäys tutoriaali
 Kovin olen taitamaton näiden tutoriaalien kanssa, mutta yritetään.. Kuvat saa isommaksi klikkaamalla. Liukuvärjäykseen löytyy myös varmasti ihan yhtä monta tapaa tehdä kuin on tekijääki, mutta tässä minun tapani :)

Tarvitset: Meikkisieni (myös keittiösienen pala käy), vähintään kaks eri sävyistä kynsilakkaa.

1. Lakkaa kynnet aluslakalla ja pohjavärillä. Pohjavärin ei tarvitse olla täysin peittävä eikä haittaa vaikka kärjet kuultavat läpi.

2. Ota meikkisieni. Sen voi leikata pienempiin osiin, jolloin sitä on helpompi käsitellä. Lakkaa meikkisieneen sekä pohjalakkaasi että lakkaa, jollaa aiot tehdä liukuvärjäyksen.

3. Paina hellästi kynnen kärkeen, toista tarvittaessa useamman kerran saadakseksi hyvä ja tasainen lopputulos. Liukuvärjäys kohta voi jäädä epätasaiseksi, mutta sen saa korjattua päällyslakalla.

4. Lisää muut koristelut ja päällyslakka.

Yksinkertaista ja kaunista :) Nämä omat kynteni eivät nyt ole aiva malliesimerkki kauniista liukuvärjäyksistä, mutta yritin saada värit, jotka varmasti erottuvat toisistaan :D Eikä nämä nyt loppujen lopuksi niin kamalat ole..

Täältä ja täältä ainakin  löytyy onnistuneita liukuvärjäyksiä :)


Aden Cosmetics - 91
Seppälä - Tiia Vanhatapio Moss


2 kommenttia:

  1. Tosi hyvin tehty tämä, lisää tutoriaaleja :) Monia ihania kynsiä olet tehnyt ja olisi mukava jos tekisit tutoriakin enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) Täytynee ruveta jo suunnitelemaan seuraavaa tutoa :)

      Poista