maanantai 24. kesäkuuta 2013

Punainen ristikko


H&M Nail polish - Look at me
OPI - Bogota blackberry
Konad - Magenta

Laatta m57

Rakkauskynnet ♥ Lakkasin ensin Look at meellä ja tein liukuvärjäyksen Bogota blackberryllä, kuvissa liukuvärjäys ei paljoa näy mutta tietyssä valaistuksessa se korostuu mukavasti. Lätkäisin vielä leimat Magentalla, jota en olekkaa paljoa käyttäny. 

Leimaukset ikäänkuin "katoaa" varjossa ja suorassa auringonpaisteessa tai valon alla ne näkyvät selkeästi. Yllä olevissa kuvissa siitä vähän, ensimmäinen ei suoraan valon alla, toisessa suoraan. 

Idea näihin kynsiin tuli Anna Karenina elokuvan kannen naisen puvusta. Ja näillä osallistuin TalkandBaken kynsilakkauskilpailuun. Anna Karenina kuvat googlesta.

11 kommenttia:

 1. Upeat kynnet! Jännän näkönen kun toi leima katoaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se aiheutti hieman ihmetystä ruudun tälläkin puolella :D

   Poista
 2. Upeat, harmi kun kilpailun kaikkia osallistujia ei näytetä, olis ollu kiva tietää ketä kaikkia kilpailussa oli mukana ja millaisilla lakkauksilla. Osallistuin samaan kategoriaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan se ollut mukava nähdä millaisia kynsiä muut ovat taiteilleet kisaa varten, mutta aika hyvin bongaa monia osallistujia heidän blogeistaankin :) kiitos :)

   Poista
  2. Olen bongannut vasta kaksi... Kai ainakin voittajat kohta julkaistaan, toisen voittajan löysin tänään. :)

   Poista
  3. Mäkin muistaakseni löysin jonkun voittajista, lyhyt mutta hyvä muisti vai miten se meni :D Luulisin ainakin että edes voittajien kynnet julkaistaisiin, paitsi tietenkin jos eivät anna lupaa julkaista kuvaa. Olisi kyllä ihan kiva nähdä :)

   Poista
  4. Niin tosiaan nehän oli sun voittokynnet jotka olin bongannut! :D

   Poista
 3. Sulla on nätit kynnet itselläsi : ) Kivaa, että olet innostunut kynsitaiteesta :> Itsekin innostuin kynsitaiteesta vuosia sitten ja se on johtanut siihen, että lähden opiskelemaan kauneusalaa :D Mun blogissa on kynsijuttuja jos kiinnostaa tsekata ; )

  www.sussu-bow.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisen harrastuksen loppuessa piti keksiä uusi, ja mikäs sen parempi kuin tuhertaa päivät pitkät kynsiä :D Käympäs kurkkaamassa :)

   Poista