tiistai 18. kesäkuuta 2013

Save the date
Sally Hansen - Save the date
Konad - Black
Kiss - Black
XL-laatta E

aaaaargh. Ensinnäkin, puolikuut ei onnistunut, yllättävän hyvin tokikin. Halusin niistä vain pyöreämmät, siinä onnistumatta. Toiseksi, jäi ruma raja leimauksien ja puolikuun rajan välille jota yritin epätoivoisesti peittää Kissin mustalla koristelulakka, mistä pääsemmekin kohtaan kolme: sepäs olikin eri värinen konadin mustan kanssa, konadi on paljoan haaleampi. ärrinmurrin. Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä, päällyslakka levitti nimettömän paikkausyritykset totaalisesti. Ah.

Onneksi sentäs tämä Sally Hanseni oli erittäin positiivinen yllätys! Peitti kahdella, kuivuvuus ei mikään nopein mutta ei sitä nyt kumminkaan kovin kauaakaan tarvinnut odotella, levittyikin hyvin. Ja ah se on ihanan värinen. Eriväriset shimmerit mitkälievätkään eivät luonnossa näy läheskään noin paljon kun kuvissa. En millään saanut oikeaa sävyä ikuistettua.

Leimauksetkin menivät kutakuinkin niinkuin halusinkin, kerrankin. Mutta ne vain eivät oikeastaan sopineet tämän lakan kanssa, tai sitten se oli tuo puolikuu joka ei sopinut. En tiedä mikä, mutta jokin tässä mättäsi. Kauempaa katsottuna tosin ihan hyvän näköiset, joten saivat nyt sitten päiväksi jäädä kynsille.

2 kommenttia:

  1. Aina ei onnistu koristelut, mutta kaikesta huolimatta ihan nätit kynnet. Ja ai että oon kateellinen tuosta Sally Hansenin lakasta, ihan älyttömän upeen värinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) se on kyllä mahtavan värinen <3

      Poista