perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kynsilakanpoistoaineita


Tällä kertaa vähä poistoaineiden vertailua, vertailussa siis mukana Sally Hansenin Fast & Gentle Polish Remover (pirkka pullossa) (n. 5€), Ultra Compact Nail Varnish Remover (n. 1€), Mirame Öljypitoinen kynsilakanpoistoaine (n. 2€). Kaikki sisältävät asetonia.

Leikkasin vanulapun neljään osaan joista jokaiseen laitoin eri valmistajan poistoainetta. Aineet saivat vaikuttaa suurinpiirtein yhtä kauan (n. 1 minuutin). Ylivoimaisesti parhaiten poisti kotimaisen Miramen poistoaine, jo ensimmäisellä vedolla lähes kaikki kynsilakka poistui. Tämä voisi olla hyvä esim. glittereitä poistaessa. Porukan halvin, Ultra Compact, poisti suurinpiirtein puolet, eli ihan hyvin hintaan nähden. Sally Hansen taas ei paljoa saanut oranssia irrotettua. Kaikista kuitenkin pienen hinkuttelun jälkeen saatiin kaikki pois :)

Sally Hansenia olen tässä nyt puoli pullollista käyttänyt ja löytänyt siitä hyviä ja huonoja puolia. Se kuivuu erittäin nopeasti vanulapusta pois, eli varsinkin leimatessa ei kovin hyvin kun jokasen leiman jälkeen saa kostuttaa uudestaan että saa leimasimen ja laatan puhdistettua. Lisäksi tuo huono pois tavuus, sitä saa hinkata ja hinkata eikä silti tunnu tapahtuvan mitään. Hyviin puoliin kuuluu se, että se todella on hellävarainen. Se ei kuivata kynsinauhoja eikä ole voimakas. Myöskään haju ei ole niin voimakas kuin useimmissa poistoaineissa. Pullon suu voisi olla hieman pienempi, sen taki olen sen siirtänyt pirkka pulloon.

Ultra Compactiakin joskus hamstrasin muutaman pullon joten siitäkin on kokemuksia. Hintaansa nähden tosiaan hyvä, ja foliomenetelmällä toimii glittereiden kanssa. Poistoaineen pitäisi tuoksua omenalle, mitä se ei todellakaan tee, haju on joka pahempi kuin ilman "omena" hajustetta. Lisäksi tuo pullon suu on aika argh. Tätä voin suositella jos haluaa halvalla keskivertoa poistoainetta.

Miramea olen käyttänyt joskus kynsilakkailuni alkuaikoina joten siitä en voi paljoa sanoa. Mutta näin kerran kokeilleena voin sanoa että hyvää tavaraa. Paitsi tuo pullon suu.. Onneksi on tuo Pirkka pullo johon voin tämänkin kaataa sitten kun Sally Hansen sieltä loppuu :)Laitoin tähän vielä ainesosa luettelon. Pirkka pullossa on pelkkää asetonia ja vettä, sekä hajustetta, joten tästä voisin päätellä että voisi ostaa pelkän asetonipullon ja laimentaa sitä että saisi (halvalla..) poistoainetta :D


Sally Hansen

Ultra Compact

Mirame

Ja vertailun vuoksi vielä Pirkan pullo.

3 kommenttia:

 1. Mulla edellinen pullo oli just tuo Miramen, kun en muutakaan lähikaupasta löytäny. :D Tehokashan se on, mutta ainakin mulla kuivattaa todella paljon. Ei siis mikään maailman hellävaraisin. Nyt on käytössä tuota Pirkan poistoainetta, se on myös aika hyvä. :) Ja halpa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin kans tänään kun poistin folioilla glittereitä että oli tosi kuivat kädet ja kynsinauhat sen jälkeen. Sai rasvata oikein urakalla :D Mutta tehokkuuden takia sitä voi olla hyvä käyttää jos on hermot kireällä eikä jaksaisi hinkata kovin kauaa yhtä kynttä :D Mäki totesin pirkan hyväksi, mutta en ole löytänyt sitä tuon yhden pullollisen jälkee :o

   Poista
  2. No kyllä, sellasina päivinä kelpaa tuo. :D Ja myös glittereihin tehoaa melko hyvin, ainakin verrattuna tuohon Pirkkaan. Täällä suunnilla ainakin Cittareista löytää helposti tuota Pirkkaa, mutta en tiiä pienemmistä K-marketeista sitten. Pienemmät kaupat kun on aina vähän niin ja näin. :/

   Poista