lauantai 29. kesäkuuta 2013

Miittikynnet
Essie - Bikini so teeny
Kiss - Silver glitter
Akryylimaalit

aaa MIITTI! Se on siis tänään, ja luultavasti silloin kun tämä postaus ilmestyy, olen jo lähtenyt sieltä. Mutta! Tässä siis miittikynteni!

Parina viime yönä en ole paljoa saanut nukuttua kun olen vain ajatellut millaiset kynnet teen :D Ja loppujen lopuksi nämähän ovat tietenkin kaaaaaukana alkuperäisestä suunnitelmasta. Niin niillä suunnitelmilla on vain tapana muuttua :D Mutta tälläisiin sitten pitkän pohdinnan jälkeen päädyin. Ja oon niiiiiiiiiiiiiiiin ylpee ittestäni kun kerrankin onnistuin noissa ihme kiekuroissa. Ja muutenkin tuli aika lailla sellaiset kun ajattelinkin. Silti ne huutaa että niihin pitäis vielä laittaa jotakin.. En keksinyt mitä kaipaavat, joten saivat tyytyä tähän.

Miitistä luultavasti tulossa toinen postaus joko huomenna tai ylihuomenna :)

11 kommenttia:

 1. Nätit on! Toivottavasti miitissä on mukavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä ihan ylimukavaa :)

   Poista
 2. Nää on kyl kivat! Ja herjukkel sun kynnet on kasvanut O: Millä ihmeellä sä pidät ne ehjinä?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :) Kynsillä on tapana kasvaa vähä joka päivä :D Ei saa hakata niitä jokapaikkaan nii hyvin ne näyttää pysyvän, empä oo pitkään aikaan niille mitää erityistä tehny, lakannu vaan :D

   Poista
 3. Olisi yksi kysymys ja toivoisin, että vastaisit. Miiten saat monta tunniste gadgettia, laitatko vain usean palkin samalla tavalla kuin ensimmäisen palkin? Mutta miten saat lajiteltua tunnisteet oikeiden otsikoiden alle. Toivottavsti vastaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän vastata parhaani mukaan. Menen siis tuonne ulkoasu kohtaa bloggerissa, siinä sivussa on ne gadget jutut, lisää gadget ja laitan sille "otsikon" ja toistan sen niin monta kertaa että gadgetteja on haluamani määrä. Lajiteltua saan ne niin, että painan siitä kyseisestä gadgetista muokkaa kohtaa, sitten näytä kohdasta valitut tunnisteet ja muokkaa. Sitten vain klikkailen sen kohdan alle tulevat tunnisteet. Kamalan hankalasti selitetty, toivottavasti ymmärsit edes vähän! :)

   Poista
  2. Kiitos paljon! Nyt ymmarsin, ja ei ollut ollenkaan hankalasti selitetty (:

   Poista
 4. Täällä yksi uusi lukija kirjottelee! =) Noi kynnet on kyllä tosi upeet! (: Ja voitihan noilla sen kauneimmat kynnet palkinnonkin! Onneea!! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi upeat kynnet! Tykkään! :)Noilla oli jo syytä voittaakkin.

  VastaaPoista