lauantai 17. toukokuuta 2014

Blue gradient with black detailsChina Glaze - White on white
Barry M - Cyan Blue
Tiia Vanhtapio - Black Bird
It's so easy - Black

Pitkästä aikaa jotain vähän monimutkaisempaa kuin leima sinne tai tänne + pari niittiä tyyliä. Päätin hetkeksi heivata pääsykoekirjan nurkkaan ja keskittyä lakkaamiseen, sauhuaa pian korvista kaiken näköiset hormonit ja myeliinitupit! Että kieltämättä pieni paussi lukemiseen ei tehnyt yhtään pahaa..

Alimmaseina kaksi kerrosta White on Whitea, joka on ollut ihan soppeli valkoinen mun käytössä. Chinan sudin kanssa en aina tule toimeen, mutta annettakoon se nyt anteeksi. Valkoisen päällä liukuvärjäys valkoisella ja Cyan Bluella, joka siis on sininen. Mustalla lakalla vedin vähän vajaasta puolesta välistä raidan, ihan ilman teippejä tai muita härpäkkeitä. Sitten vielä muutama wannabe oksa sinne tänne ja done! Vähän jopa tuntuu että tykästyin näihin....

Ja hei, tuore ylioppilas vuosimallia 2014 ilmoittautuu! Pitänee jo aloittaa ankara kynsien suunnittelu... Alkuperäinen stilettosuunnitelma taitaa nyt joutua väistymään, en mistään löydä niin isoa aikarakoa että ehtisin ne väsätä :D

* After for a long time something else than stamping nail art or studs/rhinestones. Throw my studying books to corner for a while and focused only for nails! Now I got plenty more powers to read :D Base colour is white, on top of it is gradient with White on white and Cyan Blue. Almost half of the nails is covered with black and as extra is couple wannabe twigs! 
And hey, now it's sure I'm gonna graduate end of this month! Yeij!


14 kommenttia:

 1. Miten ois MUSTAVALKOISET kynnet? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiei, sitä virhettä en tee! Tai ainaki siinä pitää olla joku kolmaski väri sekaamas...

   Poista
  2. Oon aattellu, että jos jaksais vähä harjotella nii tällaset :D http://www.pinterest.com/pin/303007881151333656/

   Mutta saa nähä.. Pelkkä valkonen liukuväriranskis jollaki kivalla jutulla vois olla kivsu...

   Poista
 2. Hauskan erilaiset kynnet kyl!
  Tee jotkut mekkoon sopivat kynnet? Tai siis, kai laitat mekon.. Mut vaatteisiin mätsäävät anyway.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Joo kyllä mekon laitan :-D Kaikista mun välttelyistä huolimatta päädyin mustavalkoiseen mekkoon, mutta pelkkiä mustavalkoisia kynsiä en halua... Ehkä valkoinen ranskis mustilla ja jonkun muun värisillä yksityiskohdilla, vaikka punaisella koska punaisia ruusuja kuitenkin saan! Mätsäisivät sitten kuvassa ruusuihin :-D Saa nähdä mitä tuleman pitää!

   Poista