sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Aruba french


Essie - Aruba blue
Kiss - Silver glitter
Kiko - 296 Meadow green
Strasseja / Rhinestones

Tättärää, kynnet muutti juuri muotoaan! Roosa oli joku aika sitten viilannut kyntensä mantelimuotoon, mun tuli niin kova ikävä ylipitkiä teräväkärkisiä kynsiäni (linkit vievät vanhoihin lakkauksiini ;)), että oli pakko ottaa viila kätöseen ja alkaa viilailemaan. Pituutta en lisännyt, vaan tyydyin pelkkään muodonmuutokseen. Nyt on sopivasti oma kynsi alla ilman pidennyksiä niin pyrin kasvattamaan sitä tuola geelikerroksen alla pidentelemättä enempää muoteilla tai tipeillä. (pst, mitä ihmettä tuo pikkurilli outoilee oikeen puoleises kuvas?!)

Kynsillä kuitenkin nyt pitkästä aikaa ranskis! Ja jotain epämääräisiä viivoja ja strassirivistö. Oon pitemmän aikaa ihaillut tuollaisia strassirivistöjä muiden kynsillä, mutta nyt vasta kokeilin itsekkin laittaa. Whihihii näyttää aika kivalle :p Ranskisrajan tekeminen onnistui yllättävän kivuttomasti, olin varautunut että saan taistella loppupäivän saadakseni siedettävän näköisen rajan.

* First time for a long time, french mani! And new mountain peak shape, at least shorter than last time. I just falling in love to this shape... And for those cute little rhinestone strings...

2 kommenttia:

 1. Jes! Mahtavalta näyttää tuo mantelimuoto pitkissä kynsissä! Ja kauniit lakkaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!

   Mäkin tykkään yli kaiken tästä muodosta! :)

   Poista