torstai 22. toukokuuta 2014

Half moons!


China Glaze - I'm not lion
Tiia Vanhatapio - Black bird

Ja taas mä löydän itseni tekemästä kynsiä ja kirjoittamasta postausta kun pitäisi kovaa vauhtia lukea vielä pääsykokeisiin.. Ei enään montaa päivää tarvitsisi jaksaa puristaa! Ehkä sitten kokeitten ja ylppäreitten jälkeen normalisoituu täälä blogin puolellakin :D Nyt pyrin saamaan edes joka toinen päivän jonkinlaisen postauksen aikaiseksi.

Kynsillä tällä kertaa kaksi kerrosta I'm not lionia ja vapaalla kädellä vedetyt puolikuu manikyyrit. Ja ovatkin kyllä ihan vapaalla kädellä tehdyn näköiset, ha! Tajusin vasta kun rupesin vetelemään mustiaa viivoja, että aim not laioni jättää röpelöisen pinnan, ja siihen ei ollutkaan sitten ihan yhtä "helppo" vedellä suoria viivoja. Ja kaikenlisäksi tietenkin mustakin lakka oli epätasainen sen jälkeen kun olin levittänyt sen Chinan päälle, eikä kolmekaan päällyslakkakerrosta ei vielä riittänyt saamaan sitä tasaiseksi. Kuviin laitoin juuri uuden kerroksen päällyslakkaa, että näyttäisi vähän tasaisemmalta! :D

* This time I got two coats of I'm not lion ja free-handed painted half moon manis. Realized too late that I'm not lion leave texture-like surface, and it's not the best base where to try make exact  mani!

6 kommenttia: