maanantai 5. toukokuuta 2014

Girly


Franken (= itse sekoitettu lakka)
Sally Hansen - Sgt. Preppy
Technic - Cherry boom boom
Essence - Hello Marshmallow
Technic - Lolli pop
Flormar - u27
Black acrylic paint

Kukkiaaaa! Tällä kertaa vähän erilaisia kukkia, ja isompia kukkia, ja onnistuneempia! Näistähän jopa huomaa, että ne on oikeasta kukkia :D Järkkäri ei vieläkään ole mulla, joten pokkarikuvat saavat riittää, eikä siinä, ihan hyvin kuvat tällä kertaa onnistuivat, varsinkin tuo yllä oleva. Huomenna saatte taas järkkärikuvia, tai jos innostun niin jo tänään myöhemmin! Alla olevissa ihonsävy on vähä kummajainen ja jotain kummaa niissä muutenkin on, mutta lakkaus on kutakuinkin oikean värinen :D Ja koskahan nää mun kynsinauhat ottais parantuakseen... Ei paljo öljyt ja rasvat auta, ne repsottaa silti tuollain tyhmästi ja jos lähden työntelemään ja leikkaamaan niitä niin sitten ne ei ainakaan ole sen paremman näköiset!

Pikkurillissä ja etusormessa tosiaan jokin ikivanha Franken lakka, jota joskus muinoin käytin myös näissä kynsissä. frankenin päälle kimallusta antamaan laitoin Flormarin lakan, jota en muuten ole tainnut vielä koskaan ennemmin käyttää :D Harvemmin tulee tuollaisia vähän värillisen pohjan omaavia pikkuglitterlakkoja käytettyä. Keskisormessa ja nimettömässä on pohjalla Sgt. Preppy ja kelmutus Marshmallowilla ja Cherryllä. Kukalle on ensin piirretty hennot mustat rajat, sitten väritetty ja lopuksi vahvistettu rajat. Voisin jopa sanoa että onnistui ihan hyvin. Frankenin kuivumisnopeus oli kaukana hyvästä, eikä se vielä parin tunnin jälkeenkään kestänyt kosketusta, oikea etusormi saikin siinä sitten vähän osumaa itseensä. Muut kynnet pysyivät suhteellisen virheettömänä sen viisi tuntia mitä kuivumiseen tarvitsi! :D

* Flowers! Actually pretty nice flowers this time. These can be regonized as flowers! On pinkie and index finger is on bottom franken polish and on top flomar's shiny pink polish. Middle and ring finger has Sgt. Preppy and it's wrapped with Essence and Technic's polishes. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti