sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Neon leopard


China Glaze - White on white
Viva la Diva - Frozen rose  * saatu Viva la Divalta kynsimiitissä
Essence - Stamp me! Black
MoYou - Pro XL colletion 04

Superlämpimän päivän kunniaksi teki mieli superräikeitä kynsiä! Testiin pääsi siis vielä käyttämättömänä lojunut Frozen rose. Tästä lakasta ei ainakaan neon -efektiä puutu! Päihittää kirkkaudessa kaiken. Ihan niin pinkkipunainen tämä ei ole kuin kuvat väittävät, vaan selvästi vivahtaa oranssiin. Kamera vain ei tykkää tästä lakasta mitenkään päin.

En lähtenyt kokeilemaan peittäisikö tämä yksistään, ja toisaalta se valkoinen pohjalla korostaa väriäkin sen verran paljon, että päädyin laittamaan alle pari kerrosta Chinan valkoista lakkaa. Sen päällä kolme kerrosta lakkaa. Ensimmäin Frozen rose kerros oli täysin pinkki, toinen toi mukanaan vähän oranssisuutta ja kolmas vähän tummensi ja värjäsi oranssimmaksi. Että tämä käy varmasti myös vaaleanpinkistä neonlakasta yhdellä kerroksella! Minä kuitenkin pyrin suurinpiirtein samaan sävyyn kuin miltä lakka pullossa näyttää.

Koristelut on vaihteeksi leimoja, tällä kertaa vain tosi hätäisesti tehtyjä. Vähän niitä olisi pitänyt korjailla, mutta menkööt. Ehkä näillä taas muutamat tasapainovakioiden arvot opettelee!

* Sun shining, and that means neon polishes! Now I decided to use for the first time polish I got from nail polish meeting, and that polish is neonpink Frozen rose. Colour is more orange than the photos show, but colours like this are very hard to catch on a photo! On base I put two coats of China Glaze's white polish, and on top of it is three coats of Frozen rose. Nothing negative to say about this polish, and hey, now nobody one-mile radius notices my nails, that bright this polish is!

8 kommenttia:

 1. Ihanat leopardit!:)
  Tänään onkin näkynyt useammassa blogissa leopardi kynnet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lämpimät päivät selvästi inspiroivat leokuosin tekoon :-D

   Poista
 2. Ihanan räikeet kynnet!
  Voitko tehä jonkun postauksen miten hoidat kynsiäs? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kun yojuhlahumu tästä laantuu, niin voin koittaa saada kynsienhoito postauksen tehtyä! :)

   Poista