perjantai 16. toukokuuta 2014

White and pink


Orly - Miss Conduct
China Glaze - White on white
Essence - Stamp me! White
MoYou - Princess collection 14

Sit ku mä joskus oon superrikas miljardööri, ostan kalliin auton, meen automaalaamoon Miss Conduct pullo kädessä ja totean, TÄN VÄRINEN KIITOS. Olisko vähä siisti, holopinkki auto!

Niitä muutamaa lottovoittoa odotellessa tyytynen kuitenkin pelkkään holopinkkiin lakkaan. Enkä mihinkä tahansa holopinkkiin, vaan siihen yhteen ja ainoaan oikeen, Miss Conductiin. On se vaan niin nätti. Kaikkien tulisi omistaa tämä kauniina hohtava lakka. Ja koska kuitenkin haluatte tietää, niin kyllä, myös koostumus on lähes yhtä ihana kuin väriki. Kaksi näppärästi levittyvää kerrosta mun kyntimilläni riittää mainiosti. Parasta on siveltimen hyvä muoto ja paksuus mun kynsille, joten lakkaaminen on kaikenlisäksi helppoa eikä lainkaan hermojaraastavaa. Jos kuitenkin vähä menee yli kynsinauhojen tai muuten räiskähtelee lakkatippoja pitkin kynsiä ja käsiä, niin lakan saa kivuttomasti pois siveltimellä ja poistoaineella. Punaisilla ja pinkeillä lakoilla kun on usein tapana olli niin pigmenttisiä että jämähtävät samantien kynsinauhoille eikä niitä siitä millään saa pois... Sitä probleemaa ei tämän kanssa tullut!

Ja kuten kaikkien kauniiden lakkojen kanssa, myös tämän kanssa oli ongelmana minkälaiset koristelut tekee. Lakkaa ei halua peittää kovin paljoa että se näkyy kunnolla, mutta ihan yksinkään sitä ei haluaisi jättää. Vaikka hyvältä se näyttäisi itsestäänkin! Tällä kertaa päädyin aluksi valkoisiin leimoihin, ja hetken mielijohteesta lisäsin vielä valkoisen aksenttikynnen pinkeillä niiteillä. Niitit eivät oikeaan käteen oikein meinanneet asettua kunnolla, mutta vasempaan ne menivät sutjakasti.

* Could any polish be this beautiful? If I'm some day very rich and buy a cool car, I will go to car paint shop with this polish and say, this coloured please! How cool would that be, holopink car! For now I guess I have to content for polish. But not for any holopink polish, the one and only Miss Conduct. Quality of the polish is almost as good as the colour, covers with two coats. Plus I like the brush, it's near perfect sized to my nails.


8 kommenttia:

 1. AHHHH se on kaunis <3 Nätit kynnetki vielä! ;) Sulla on muuten sellanen pinkkivihree kausi ihan selvästi. Välillä yrität vähä leikkiä joillain sinisillä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Ja niin on, eihän siitä kauaa oo ku itekki sen jossain postauksen rakoses mainittin! :-D Sinistä vaan jottei käy lliian ykstoikkoseks!

   Ja kiitos ;)

   Poista
 2. Ihanan väriset kynnet! Ja onnee muuten ylioppilaaksi pääsystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän kynsikehuista ja yo -onnittteluista! :)

   Poista
 3. Ihanat! :) Tuo Orly on tosi upea.

  VastaaPoista