torstai 8. toukokuuta 2014

PinkPiNKpiNk! á la Samba


Orly - Samba
Essence - Stamp me! White
Viva la Diva - Transparent Disco
MoYou - Princess 14

Pinkki is bäck! Näillä kynsillä osallistuin My Dream Nailsin kynsikilpailuun rakennekynsiluokkaan. Finaalipaikkaa ei nyt irronnut, mutta osasinkin sitä jo odottaa :D Mennyt nämä mun osallistumiseni vähän liikaa sellaisiksi "jos nyt kannatuksen vuoksi osallistuisin näillä jotka sattuu kynsillä olemaan...". Aina on joku superhyvä idea, jota ei sitten mukamas ehdikkään tehdä vaikka aikaa olisi muillekkin jaettavaksi. Ehkä sitten ensi kerralla! Kilpailukuvan näette tuossa alapuolella.

Kynsissä sinällään ei ole mitään sen ihmeellisempää, pinkki pohja, parit leimat ja glitteriä! Samba on niitä lakkoja, jotka pitkään ovat pölyttyneet laatikossa toistaiseksi tuntemattomasta syystä. Nyt se pääsi sitten pölykerroksen alta kynsille asti, ja on se aivan yhtä ihanan pinkki kuin ennenkin! Ja yhä lähes saman sävyinen kuin Essien Big Spender, joka myös minulta löytyy.. Tää on ehkä piirun verran lämpimämmän ja vaaleamman sävyinen, ja luopumassa en ole kuitenkaan kummastakaan joten väliäkös sillä!

Niin, ja Sambaa kynsillä siis kaksi kerrosta, no problemo levityksessä ja kaikki sujui kuin tanssi. Kunnes oli kynsinauhojen putsauksen aika... On meinaan tarttuvaista sorttia. = juuri kun sain kynsinauhat siedettävään kuntoon, läträsin puoli tuntia asetonin kanssa ja kynsinauhat eivät todellakaan ole siedettävässä kunnossa!

* Pink is bäck! I was taking part to nail art competition with these nails, no final place for me but I was excpecting that. Maybe to next competition I seriously invest in.. :D There's no surprise on nails, just pink base, couple of stamps and glitter, and that's it! Samba acted very well, until I have to clean cuticles... Just when I get those tolerable condition I have to play with acetone and then my cuticles are obviously not in good condition!4 kommenttia: