perjantai 2. toukokuuta 2014

Nude lion


Color Club - Nomadic in Nude
China Glaze - I'm not lion

Ja samaa glitterinen aksenttikynsi linjaa jatketaan. Värit vain vaihtuivat huomattavasti neutraalimpaan, ja piakkoin loppuva päällyslakka teki kaikkensa saadakseen epätasaisuuksia joka kohtaan. Aika hyvin se onnistuikin, mräyh.

Color Clubin lemppari päällyslakkani alkaa tosiaan vedellä viimeisiään, tai on vedellyt jo aika kauan. Sen koostumus alkaa vaikuttaa epäilyttävän geelimäiseltä... Samanlaista tahmaliisteriä! Onneksi Trindin päällyslakka odottaa jo malttamattomana, ja on se jo päässyt muutamaan kertaan testattavaksi, ja eiköhän siitä ihan kelpo seuraaja tule. Mutta ensin täytyy käyttää jokainen tippa color clubia!

Nomadic in Nudea ja I'm not lionia molempia kaksi kerrosta. Kummatkin kuivuivat kiitettävää vauhtia, enkä niistä suurempia vikoja etsimälläkään löytänyt!

* And a little more glittery accent nals! Colors are more neutral this time, and my Color Club's top coat is about to draw soon! That's why it leaves annoying marks on nail... Luckily I got Trind's top coat waiting, and after couple testing times I could say it's gonna be good follower for CC's top coat! 

2 kommenttia: