keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Lakkarakkauksia


OPI - Where did Suzi's man-go?
OPI - OPI on collins ave

Saksanmaalta saapui parit tuliaiset mun pikku kätösiini. Lakkapari oli kuulemma valikoitunut siksi, että ne voisivat sopia hyvin yhteen :D Pitänee siis kokeilla.

Where did Suzi's man-go on yhdestä OPIn uusimmista kokoelmista, Brazilista. Kokoelmia on syöksähdellyt kyseiseltä merkiltä aika tiuhaan tahtiin viime aikoina, ollenkaan enään perillä mitä kaikkea onkaan tullut. Varsinkin yhteistyölakkoja milloin minkäkin tunnetun brändin kanssa on varmaan miljoona tämän kevään aikana tullut. :D Mangolakka jokatapauksessa vaaleanoranssi lakka, jolle varmasti tulee käyttöä näin kesän lähellä.

OPI on collins ave kuuluu vanhempaan sarjaan, niinkin vanhaan kuin 2009 vuoden kevät/kesäkokoelmaan South Beach. Vähän säihkähdin, että onko tämä täysi dupe Essien Too Too Hotille jolla viimeksi tehty lakkauskin on tehty. Ei se onneksi ihan dupe ollut, tämä on jonkun verran oranssisempi. Ja juurihan valitin kun Essien lakka meinaa loppua, seuraaja sille on siis jo etsittynä! :D


China Glaze - Peachy Keen
China Glaze - Re-fresh mint

MiMaxin China Glaze tarjouksesta tarttui mukaan muutama puteli. Pyrin etsimään kesäsävyjä, jollaista lähelläkään olevaa mulla ei vielä ole. Noh, nyt mulla on kaksi persikanoranssia lakkaa! Molemmat laka ovat 2010 kevään Up & Away kokoelmasta.

Peachy Keen, kuinka onnistuinkin ostamaan lähesdupen OPIn lakalle. Puolustelen sillä, etten vielä tilatessa tiennyt saavani OPIn lakkaa :D On tämä onneksi vähän vaaleampi ja vähemmän kirkas kuin OPIn lakka. Ha, eli siis syy pitää molemmat keksitty.

Re-fresh mintin halusin ehdottomasti, koska halusin mintunvihreän lakan hetinyt. Ja nyt mulla on mintunvihreä lakka. Ompa ainakin ainutlaatuinen mun kokoelmassa!

2 kommenttia: