tiistai 13. toukokuuta 2014

Too Too Hot


Essie - Too Too Hot
Lumene - Top coat silver
Depend - 223
Xl laatta E

Mä kovaa yritän tehdä näitä kesäisiä kynsiä, mutta ei, ei se kesä meinaa tulla vaikka kuinka houkuttelen! Kaipaan jo lämpöä, aurinko, rusketusta, lämmintä vettä... Ja tietenkin sitä kun saa hyvillä mielin käyttää kirkkaita lakkoja ja pastellilakkoja, ja vaikka molempia aivan sekaisin. 

Too Too Hot tulee ilmiselvästi olemaan kesän ykköslakka, harmi vain kun se alkaa pikkuhiljaa enteillä loppumisen merkkejä! Nöyyy.. Tää on niiiin kiva himpun verran oranssihtava superkirkas punainen lakka. En yhtään ymmärrä miksen rakastunut tähän suin päin heti sen ostettuani, eeei en tykänny koostumuksesta enkä oikein hirveästi väristäkään. PAHPYH! Kaksi kerrosta, varmuuden vuoksi kolmaskin ettei varmasti näy mistään nurkasta, ja voilá! Eikä muuten sitten kans näy yhtään kärjet, mutta väri on kirkas ku mikä. Nyt tämä lakka kiilasi lempparilakkalistalla aika tosi korkealle.

Inspiraatio lakkaukseen on saatu mun varpaankynsien lakkauksesta! Niillä myös TTH ja lumenen glitteri, ja hopeat leimat. Eri leimat tosin, mutta hopealla nekin leimattu. Oi vitsit mä tykkään. Voisin ihailla näitä koko päivän, ja seuraavankin päin. Onkin pitkä aika kun viimeksi lakat olisivat olleet päivää kauempaa, niin nämä oli kaksi päivää ja melkein itku kurkussa poistin kun piti päästä swatchaamaan saapuneita China Glazen lakkoja... möyh.

Kaiken lisäksi viimeistelin viilan kanssa vielä vähän kynnen muotoa, ja alan pikkuhiljaa olla ihan tyytyväinen. Muutama pieni juttu vielä pistää omaan silmään, mutta eiköhän ne jaksa odottaa seuraavaan kunnon huoltoon asti.

* I'm in love. Totally. My every cell is in love. I don't get why I didn't fall in love to this amazing polish right away when I get it about half a year ago? Spectacularly bright red polish that has just a little orange tone. And when that stupendous polish is encrusted with silver a little holoeffect having glitter polish, result is something I truly like. Have I already used all the words that could possibly praise this manicure? 


6 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja mikä lakka! Namskis! :P
  Jostain syystä miulle tulee lakasta mieleen mehujäätelö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on niin mehukkaan värinen että vähemmästäkin tulee mehujäätelöt mieleen! :D

   Poista
 2. Ihanat. Tosi nätit kynnet. :)

  VastaaPoista