keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Pierre Rene


AllaModa lähetti minulle testiin muutaman uutuuden Pierre Renen Sand Effect -lakoista. Entuudestaan en omista Pierren värilakkoja laisinkaan, joten innolla lähdin näitä testaamaan!
pst, linkit ovat vain teitä varten, enkä hyödy niistä mitään ;)
This post is only in Finnish.

Tieto tästä merkistä oli hyvin vähäistä, merkki lienee siis monelle muullekkin kuin minulle tuntematon! Pierre Reneä myyvät muutamat nettikaupat, mutta lienee lähinnä kauneushoitoloiden käyttämä ja myymä merkki. Merkin alkuperästä löysin sen verran, että puolalainen! Valmistus tapahtuu muutamissa Euroopan eri maissa, mm. Italiassa ja Ruotsissa.

Aluslakkoja mulla on Pierreltä kaksi, 3in1 Action ja Iron Power. Aluslakkoja en ole päässyt vielä kokeilemaan, koska en niitä käytä geelikynsien kanssa. Ne pääsevät kunnon testiin sitten jos joskus poistan geelit, tai kun pääsen kokeilemaan niitä jonkun toisen kynsimiin! Threeinonen kerrotaan ehkäisevän kellastumia ja suojaavan kynsilevyä, Iron Powerista taas kerrotaan sen olevan vahvasti kynsilevyä kovettava ja tarkoitettu erityisesti heikoille, ohuille ja liuskoittuville kynsille. Hoitolakkavalikoima Pierre Renellä on laaja, jo aluslakkoja löytyy varmasti jokaisen tarpeisiin, on valkaisevaa, suojaavaa, korjaavaa, kosteuttavaa, kovettavaa... Päällyslakka valikoimakaan ei paljoa häviä, tavallisen ja extrakiiltävän päällyslakan lisäksi löytyy niin pikakuivattavia tippoja kuin myös siveltimellinen pikakuivattaja unohtamatta tietenkään mattapäällyslakkaa. AllaModan valikoimista löytyy kaiken kaikkiaan 14 erilaista hoitolakkaa, ja ne löytyvät tämän linkin takaa.

Edit! Testasin juuri Iron Poweria varpaiden kynsille, ja ainaki lakka tarttui siihen hyvin! Jätti mukavan tahmaisen pinnan. Saa nähdä vahvistaako erittäin heikkoja varpaankynsiäni, ja ennenkaikkea pysyvätkö lakat!


Jätetääs nyt kuitenkin selittelyt ja siirrytään asiaan, Lakier Piaskowy Sand Effect lakat Pierre Reneltä!

Sarjaan kuuluu yhteensä 11 lakkaa, joista 10 on myynnissä AllaModalla. Sävynumerot menevät kuvan mukaisesti järjestyksessa viininpunaisen ollessa numero 1 ja hopea 11. Minulle näistä saapuivat 01, 08 ja 09

kuva AllaModalta.

Pierre Rene - 01

Viininpunainen hiekkalakka, jonka väri on osunut kyllä niin nappiin kuin vain voi! On kyllä niin mehukkaan värinen! Kirkkaasti mun lemppariväri näistä lakoista ;) Kaksi kerrosta lakkaa minun kynsillä, lyhyemmät olisi ihan varmasti peittänyt yhdellä kerroksella.

Kun aloin lakkaamaan, jouduin monta kertaa tarkistamaan, että olihan tämä nyt hiekkalakka. Koostumus ei ollut lainkaan hiekkalakkamainen. Hiekkaefektin paljastumisessakin kesti jonkin aikaa, että hyvä etten jo paniikissa ajatellut lakan olevan jotenkin viallista :DD Lakan ollessa täysin kuiva hiekkaefekti oli kuitenkin selkeä, ei sellainen yltiöhiekka mitä joskus tulee vastaan, vaan hieman karheapintainen.

Tässä lakassa oli mun mielestä paras efekti kahteen muuhun verrattuna. Hieman ehkä efekti on tuollainen sokeriraettalakassa, mutta eipä se haittaa jos lakka on näin upean värinen! Näyttää varmasti kauniilta myös päällyslakan kanssa, itsehän en siis ole päällyslakkaa käyttänyt säilyttääkseni hiekkaisuuden.

Pierre Rene - 08

Vuoroon pääsee kultainen nollakasi! Tämä on siitä kiva, että väri ei ole ihan perus kultakulta, vaan sävy on ennemminkin keltakultainen. Valosta riippuen tokikin.

Tämän lakan kuivuminen kesti kauiten, mutta lopputulos on lähes yhtä hiekkainen kuin punaisessa. Rakeita on tiheämmässä, mutta ne ovat pienempiä minkä vuoksi kuvassa näyttää että olisi erittäinkin hiekkainen.

Lakkojen siveltimet ovat pitkiä, niin varsi kuin sivellinosakin. Sivellin on talttapäinen, täysin pyöristämätön. Sivellin ei myöskään ollut kovin leveä, hieman leveämpi kuin Essien ei-suomisuti. Hyvin sillä sai lakattua, eikä paljoa tarvinnut siistiä.

Myös tämä peitti kahdella kerroksella, luultavasti myös lyhyemmät kynnet tarvitsevat kaksi sillä ensimmäinen jäi niin paljon läpikuultavaksi.

Pierre Rene - 09

Alunperin pidin tätä lakkaa ennakkosuosikkina värin suhteen, mutta nollaykkönen vei kyllä kirkkaasti sen paikan. Paljoa tämäkään ei jälkeen jää, sinivihreä duochome hiekkalakka. Varjossa lakka on täysin turkoosi, valoon osuessaan pohjaväri muuttuu vihertäväksi mutta "hiekka" jää siniseksi. Jännä!

Lakkaa on kaksi kerrosta kynnellä. En osaa sanoa peittäisikö yhdellä lyhyet kynnet, mutta suosittelen kahta kerrosta kunnollisen efektin saamiseksi. Efekti tässä oli vaisuin, ja joissakin kohdissa ei hiekkaisuutta ole lainkaan.

Etusormen kanssa mulla oli oikein sota menossa tämän lakan kanssa. Toinen lakkakerros täytyi levittää niin tosi tarkkaan jos ei halunnut tuollaisia ihme kasoja tai kaljuja kohtia kuten etusormessani, jonka tein kolme kertaa uudelleen epäonnistuen kerta toisensa jälkeen :D Samasta kohtaa ei todellakaan kannata vetää siveltimellä uudelleen! Aikaan saa vain lakatommia kohtia, ja kun niitä alkaa korjaamaan aikaansaa kasoja. Ha.Kaiken kaikkiaan mulle jäi tosi positiivinen kuva merkistä! 04 mintun vihreän lakan joudun varmaan vielä kotiuttamaan, suunnittelin myös, että mattaavaa päällyslakkaa voisi olla mukava kokeilla, kun Gina Tricotin vastaava jo omistamani alkaa olla loppu!

Hyvin muuten näkee kuvista mihin vuorokaudenaikaan ne on otettu :D Pimeni aiva liian nopeesti, eikä lightboxi, tai edes kunnon valot, tietenkään ole siellä missä minä! Tulipas pitkä postaus.. Mutta kerrankin näin päin että tekstiä riitti!

2 kommenttia:

  1. Kivoja lakkoja oot saanut.Mulla on miitistä saatu kynsinauhaöljy,muuten merkki aika tuntematon.Face helsinki myy kyseistä merkkiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Näyttää olevan myös Face Helsingillä. Ihme, että kuitenkin näin hyvä merkki pysynyt piilossa, moniltakin! Ei mun mielestä kuitenkaan mikään uusi merkki ole.

      Poista