maanantai 12. toukokuuta 2014

Dot to do


Color Club - New bohemian
Wet n wild - Tickled pink
Tiia Vanhatapio - Black bird
Gina Tricot - White
Opi - Matte top coat

Omat lakkavarastot kävivät liian pieniksi, joten piti käydä muualla lakkaamassa kyntensä. Vai mitenkäs se menikään... 

Ideapula oli jokatapauksessa. Päätin loppujenlopuksi matkia Yellow Nailsin Annia, ja kynnet jopa valmistuivat joskus. Menin tosin hätäpäissäni heti sutimaan mattalakkaa päälle kun huomasin, että sellainenkin on olemassa. Siinähän luonnollisesti kävi sitten niin, että mun vaivalla pilkuttamani pilkut levisivät! Mrrr. Mutta ompas sentäs mattaiset kynnet...

Vaikka pallosade levisikin, niin kyllä nämä ainakin tarpeeksi kaukaa katsottuna ihan kivoilta näyttivät! Mäki tartten tällasen vaaleenpunasen... Että mistäs näitä wet n wildejä vielä suomesta sais. On vihreeki ihan kiva väri, ja juuri itseasiassa mulle saapui uusi vihreä lakka! nomnomnom. Siitä kuulette lisää sitten joskus vähän myöhemmin! Jos muistan. Molempia lakkoja on muuten kynsillä kaksi kerrosta. Ilman sen kummempia taisteluja sujui tämä lakkauskerta, mainiota!

* Dots! It's been long time since I last time used dotting tool, for dots! Dots looked pretty good, until I put matte top coat when those were not dry enough. And what happened, all dots fan out not so beautifully! Good job me. At least I now have matte nails.


6 kommenttia: