sunnuntai 4. toukokuuta 2014

White ones


China Glaze - White on white
Essence - Stamp me! Black
MoYou - Artist 03

On se valkoine vain kaunis väri! Yhtäkkiä teki mieli mattavalkoisia kynsiä, ja tottahan sellaiset piti tehdä. Meinasin jopa jättää ne ihan vain sellaisiksi, mutta päädyin loppujen lopuksi leimaamaan mustalla vielä parit reikakuviot nimettömiin. Nää kuvat on muuten löhöillyt mun kansiossa jo jonkun aikaa, ja nyt vasta muistin etten ole edes julkaissut näitä vielä! Nyt kamerattomana, tai siis järkkärittömänä, on superhyvä että löytyi tällaiset varastoidut kynnet :D

Kynsien mattaus tapahtui vähän yllättävällä tavalla. Olin henkisesti varautunut taistelemaan Gina Tricotin ihan kohta loppuvan mattalakan kanssa, mutta eipäs tarvinnutkaan! Ilman päällyslakkaa menin syömään, kattilassa oli makaronia ja vesi kiehua. Sain loistoidean laitttaa kynnet siihen kattilan päälle, ja se kuten epäilin, se höyry mattasi kynnet! Ha, älyn riemuvoitto! (mutta kuka oikeasti laittaa kynsilakasta märät kynnet kattilan päälle?? nomnom, kynsilakkamakaronia! Ei onneksi kuitenkaan, ainakaan näkyviä, valkoisia pisaroita löytynyt ruuan seasta...)

White on white toimii moitteettomasti valkoisena lakkana, ei ole ollenkaan tarvinnut haikailla Gina Tricotin Whiten perään vaikka sitä niin moni on päässyt hehkuttamaan! Tämä riittää mulle oikein mainiosti vielä pitkäksi aikaa. Peittää kahdella sopivalla kerroksella tai kolmella ohuella. Itsen suosin kolmea ohutta, sittä paksummat kerrokset pakkaavat paakkuuntua ja jättää ikäviä kasoja.

* Just fall in love to white nails! How could just white nails be that gorgeous. I almost leave these without any decorations, but at last I stamped hole stamps on ring fingers. I matted these with water vapor, because I'm out of matte top coat!

2 kommenttia: