sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

OPI on collins ave


China Glaze - White on white
OPI - Where did Suzi's man-go
OPI - OPI on collins ave
Gina Tricot - Salt & Pepper

Kolmen värin liukuväri taas piiiiiitkästä pitkästä aikaa. Halusin yhdistää man-gon ja collins aven, jotka kultsipuppelini kiltisti Saksanmaalta kuskasi, ja liukuvärjäystä päädyin sitten tekemäään. Näillä kynsillä vietettiinkin sitten... seitsemän päivää!

Nämä olivat mukanani tosiaan harvinaisen pitkän aikaan, ja syynä olivat konsulentin hommat Tallinnan laivalla. Kahdentoista tunnin työpäivään ei oikein mahtunut kynsien lakkausta, ja illalla vaikka ehkä olisi ehtinytkin, ei millään jaksanut muuta kuin nukahtaa. Rankkaa puuhaa täytyy myöntää. Perjantai-lauantai yönä oli kolmelta melkeinkuinomassasängyssä taas nukkumassa, mutta lauantai taas aikainen herätys, tällä kertaa kuitenkin kynsipuuhien merkeissä! Eilisen aika ehdinkin väsätä kolmet kynnet, yhdet lakkaukset, yhdet geelikynnet ja yhdet geelilakkaukset! 

Ja hei, tää tytteli muuttaa (ainakin toivottavasti löytää kämpän...) Kuopioon opiskelujen perässä! Farmasian tulokset siis tulivat, ja minä onnellinen olin hyväksyttyjen listalla!

* Three colour gradient! I wanted to test these two orange tinted polishes together, and I don't figure out anything else but gradient, so that I must do! I spend a week with these same decorations, because I was working as a counsel at ship, twelve hours a day, hard work I got to say! And nails don't like it...:D

12 kommenttia:

 1. Kiva pirtsakat kynnet!
  Ja onnea opiskelupaikan johdosta! Kämppä kannattaa etsiä puijonlaaksosta, ehdottomasti paras alue. ;D Syksyllä nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Joo, Puijonlaaksoonkin olen jo muutamaan paikkaan laittanut kyselyä, ja noin miljoonaan muuhun. :D Jos nyt jonnekki pääsisi asumaan... Niin nähdään!

   Poista
 2. Voi miten pehmoisen näköinen tuo liukuväri onkaan! Niin kaunista :)

  VastaaPoista
 3. Onnea kouluun pääsystä! Ihanat kynnet. :)

  VastaaPoista
 4. Vau tosi hienot!:) ja paljon onnea opiskelupaikan johdosta!:)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kynnet! :) Ja onneea! :))

  VastaaPoista