lauantai 21. kesäkuuta 2014

Accent fishtail 2


Kiko - Meadow green
China Glaze - I'm not lion
China Glaze - White on white

Aksenttikalanruoto, part 2. Ei, se ei vieläkään onnistunut ihan niinkuin pääni sisällä olevissa visioissa, mutta näyttää jo paljo paremmalta ku edellinen! Kolme ensimmäistä on oikeesta hyvin onnistuneita, kolme viimeisintä taas vähän failasivat. Puoleen väliin asti olen siis tyytyväinen!

Värimaailma valikoitui vihreäksi vain ja ainoastaan siksi, että teki mieli vihreää. Mikä ei sinänsä ollut yllätys, viimeisen parin kuukauden aikana oikein muuta ole tehnyt mielikään. Kovin vain olisi yksipuolista jos koko ajan kynnet olisivat vihreinä, ja lakatki voisi vaikka loppua turhan nopeasti! Njähnjäh, tilasin muuten juuri vihreän Konadin leimauslakan... Ja mintunvihreän! Ja tummanvihreän! ..ja sinisen ja punaisen ja vaaleanpunaisen ja ruskean ja kimaltelevan mustan.. Pitänee siis ruveta leimailemaan oikein kunnolla, nyt ei ainakaan pitäisi konadeista loppua värit kesken heti ensimmäisenä! Tai no, puuttuhan niistä vielä tietenkin juuri se väri jotain juuri sattumalta sattuisi tarvitsemaan, kuinkas muutenkaan.

Se leimauksesta. Kynsillä Kikoa ja Kinaklasea kaksi kerrosta. Vihreän lisäksi on muuten Chinan lakat olleet kovassa käytössä viime aikoina, ja muutkin ns. kalliimat merit ämäm Essie, OPI ja juuri mainittu China Glaze. Flormarit ja Gina Tricotin täytynee kaivaa laatikon pohjalta kovaan käyttöön, etteivät vaan tylsisty oleskeluunsa käyttämättömänä... 

Ja taas harhauduin. Meadow green ja En ole leijona käyttäytyivät moitteettomasti, kuten yleensä. Valkoinen valkoisella ei ollut ihan yhtä moitteeton, mutta epäilen sen johtuvan siitä, että lakka on ihan pian loppu. Arr taas saa etsiä hyvää valkoista lakkaa... Jos nyt etsisin käsiini sen Gina Tricotin kovasti kehutun valkoisen? Juurihan manasin että kyseisen merkin lakkoja pitäisi käyttää enemmän... Ja valkoista ainakin käytän paljon! (= OPIn + China Glazen lakkapullon verran puolessa vuodessa!)

* Next fishtailaccents! Green ones this time, looove that colour. Last few months I feel I could use only green polishes... But would be too boring to use only one colour, and that's the only reason why I'm using also other colours... And hey, my green polishes could end too quickly! Right now I got two coats Meadow green and I'm not lion, both acted very well. Easy to apply and so on. White on white doesn't act that well, but I guess reason is that the bottle is almost empty. Guess I had to find new good white polish! 


4 kommenttia: