torstai 19. kesäkuuta 2014

Gradient sandleopard


Pierre Rene - no 08  * saatu Allamodalta
Pierre Rene - no 01  * saatu Allamodalta
Kiss - Black

Kauankohan siitäkin taas on, kun sanoin että hiekkaliukua pitäisi koittaa uudelleen? Kauan. Ja koristeluita hiekkalakoilla oon suunnitellut kans ikuisuuden, no nyt on koitettu! Vähän hankalampaa se oli kuin tasaiselle pohjalle, ainakin leopardien kehystämisen suhteen. Liukuvärjäyksessä jännästi tuo punainen lakka vaaleni paljon, olisi ilmeisesti pitänyt laittaa enemmän kerroksia!

Pohjalla on kaksi kerrosta Pierre Renen kultaista hiekkalakkaa. Oon vieläki vähän yllättynyt noista Pierren siveltimistä, toisaalta niillä on helppo lakata ja kynsinauhoille ei paljoakaan mene, toisaalta ne on aivan sen näköiset että ne on luotu kynsinauhojen sotkemiseen! Osa siveltimen kuiduistakarvoistamitälievätkään sojottaa aivan omille teilleen ja lakka paakkuntuu nopeasti siveltimen ympärille. Mutta silti, silti lakkaaminen on äärimmäisen helppoa, ja ainakin tällä kertaa, kerroksista tuli tasaisia. Sinisen hiekkalakan kanssa muistelin olleen ongelmia juuri tuon kerrosten epätasaisuuden vuoksi, mutta voi olla että se on vain sen ongelma.

Täpliin käytin Make up storen pilkkutikkua, johon olen kyllä aivan rakastunut. Siinä on iso pää ja pieni pää, sillä siisti. Muissa dottareissani päiden ero on ehkä millisentti, mutta tällä on hyvä tehdä niin pienet kuin isot pilkut ja pallot! Kaikenlisäksi se on hyvän näköinen... Tai oli, ennenkuin sotkin sen valkoisen pinnan lakoilla, ha!

pst, ajoitus ei tällä kertaa toiminutkaan... Blogger oli päättäny siirtää aamu yhdeksän ilta yhdeksäksi!

*  Gradient and leopard mani with sand polishes, only because I don't know which one I choose, so I picked both! I was surprised how easy it was to apply polish over sand polish, of course it's not as easy as on flat surface, but not far. On base I got two coats of Pierre Rene's sand polish, which brush I wonder; it's very pleasant to polish my nails with it, but it looks like it's made to mess my cuticles! Bristles sticking around and the polish clumps on brush quickly.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti