torstai 12. kesäkuuta 2014

Liekehtivät päivänkakkaramunakkaat


Essie - Naughty Nautical
China Glaze - White on white
Gina Tricot - Aspen gold

Liekehtivät päivänkakkaramunakkaat, kyllä, siltä nämä näyttävät. Epätoivoisesti yritin väsätä puolikkaan päivänkakkaran kynnen tyveen, aika taidokkaasti epäonnistuen. Kukat jopa näyttivät suhteellisen hyvältä aluksi, sitten länttäsin päälle OPIn mattapäällyslakan (jonka juuri viikko sitten sain käsiini) ja se kauniisti levitti ja tuhosi sen vähäisenkin yhtäläisyyden päivänkakkaroihin. Sitten päästin sisäisen luovuuteni valloilleen ja piirtelin pari ihmeellise viivat. Ei mitään tietoa mitä ne yrittävät esittää, mutta ensimmäisenä mulla tuli mieleen liekit (? täh, ei ne kyllä liekeiltä näytä...) Sitten vielä yksi mattalakkakerrosta ja tadaa! Näillä sitten heiluttiin päivän verran, ja sitten en enään voinut vastustaa poistotoimenpiteitä. Sinänsä ei hassummat, mutta oikeestiiiii, nauran.

Naughty Nautical on onneksi laatulakka, vaikkei siinä Essien "suomisutia" olekkaan. Tästä löytyypi ihan se kapea sivellin, josta tosin tykkään vähintään yhtä paljon kuin leveämmästä. Johtunee varmaan suurimmaksi osaksi siitä, että mun kynnet on niin kapeat. Leveämmällä sudilla saan ne yhdellä sutaisulla lakallisiksi, mutta ohuemmalla saa tarkemmin. Puolensa ja puolensa, ja olen iloinen että multa löytyy kumpaakin lajia! Peittävyyteen tarvitsi kaksi kerrosta, ja moitittavaa lakasta en löydä.

* Flaming daisy-omelettes perhaps? That's my first though when I see these ready. Flowers actually looks like daisies before matte top coat, but that top coat succeeded to spread the lines that perfectly these don't looks nearly as good :D So I try to fix it with some random stripes, that might only make the look more messy...


6 kommenttia:

 1. Hyvä etten ollut ainoa jolle tuli munakas mieleen... Meduusakin käväisi mielessä :D Eksoottista, etten sanoisi! Meduusamunakas. Ps. Mistä mattalakka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meduusamunakas, jonka pitäisi olla päivänkakkara! Mikä meni väärin...

   Mattalakka on Wasan kicksistä ;)

   Poista
 2. Hih, näyttää hieman kananmunilta noi kuvat :D
  Hauskat ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! No, näyttävätpä edes joltain :-D

   Poista