torstai 26. kesäkuuta 2014

Vesitäplitettyä


Essie - Ballet slippers
Viva la Diva - Frozen rose

Kyllä, munkin piti päästä kokeilemaan. Waterspottedia. Sinney selkeästi hallitsee tämän homman, itsestäni en olisi niinkään varma... Miten hankalaa voi olla suihkaista vähän hiuslakkaa vesikippoon ja tökätä sormi sekaan? Voi kyllä, se voi olla aika hankalaa.

Hankalin osuus lienee kuitenkin oikean aineen löytäminen, oikean suihkutusetäisyyden löytäminen jne pilkunviiilaukset joita ilman hommasta tuskin tulee mitään. Ensin kokeilin suihkutettavaa desinfiointiainetta, lopputuloksen näette pikkurillistä, eli NOT. Sitten testasin Wellan hiuslakkaa, nimettömässä, tällä varmaan olisin onnistunut jossain vaiheessa jos olisin jaksanut tapella. Keskisormi ja etusormi on tehty apuna käyttäen Osiksen hiuslakkaa, ja se toimi mun mielestä parhaiten tässä lajissa. Toisaalta se suihki vähä turhan innokkaasti välillä ja lakka kerääntyi vain paakuiksi, mutta sitten kun oikein tähtäsi siihen vesikipossa levinneeseen lakkakasaan niin johan alkoi reikiä syntyä! :D

* Me too! Because every else is trying this style, I wanted too! Waterspotted... I hate watermarbling, so wasn't really excited about this :D But I guess the hardest part was to pick right hairspray, not all of them worked!


Essie - Ballet slippers
OPI - This gown needs a crown
Essie - Nauhgty nautical

Ja hommaa en tietenkään halunnut jättä siihen, vaan heti perään testasin toisenkin kerran! Tällä kertaa oikein kahdella värillä... Ah, se sotkun määrä! Kesti meinaan hetken hinkata se kaikki lakka lavuaarin reunoilta, enkä siltikään saanut kaikkea pois. Ja tottahan sitä sotkua oli sormetkin täynnä, niiden kanssa en edes yrittäny tapella kuin puolisen tuntia, saaden vain suurimman pois ja jättäen sormet ihanan hopeaglitterisiksi! nam.

Näistä tuli kuitenkin ihan hauskan näköiset, symmetrisistä täydellisistä pallorei'istä kaukana, mutta ihan kivat silti. Ehkä vähän jopa tykästyin tähän koristelutyylin, ken tietää jos vaikka joskus toistekkin hairahtuisin! Jos sitten tulisi enemmän reikämäisiä kuin.. repalemaisia sotkuja?

* And of course I had to try it again, immediately. With two colours this time! My fingers will be full of silver glitter polish for next two weeks... But if don't care the silver polish around my fingers, these are actually pretty nice. Far from perfect symmetric holes (more like torned!) but I like, maybe I'll try this again some time!

4 kommenttia:

 1. ohho, upeita lakkauksia molemmat!
  Mäkin olen kokeillut useamman kerran tota tyyliä muttei mitkään hiuslakat näytä toimivan. Kynsilakat vaan supistuu pikku palloksi siinä vesikipossa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Se keräänty kyllä heti paakuiksi jos sen veteen liuenneen lakan reunoille suihkasi hiuslakkaa, sitte jos osui suoraan siihen lakkaan niin reikiä tuli :D Mutta sitten piti jo suihkaista niin läheltä ettei rei'istä tullu sellaisia kivoja, ja jos kauempaa suihku niin tuli vaan niitä paakkuja! Löytyisköhän sellasta hiuslakkaa joka suihkasis vain vähä, pienelle alueelle ja mieluusti tarkasti, ja sitä vois suihkia suhteellisen kaukaa... :D

   Poista
 2. On kyllä hyvin onnistuneet molemmat kynnet :)
  Miulla tää on vielä testaamatta... :D

  VastaaPoista