sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Mekkomätsäystä


Color Club - Rad nomad
Golden rose - Jolly jewels 102

Vielä eilen piti yksissä ylioppilasjuhlissa käydä, ja tällä kertaa oikein kynnetkin mätsäsivät mekon väreihin! Rad nomad on kyllä aika identtisen värinen mekkoni kanssa. Otin mukahienonkuvankin mekosta ja kynsistä, mutta noh, ei se ollutkaan niin hieno :DD Joten ette nyt näe sitä. Aamulla iski vähän paniikki päälle, että mitä kynsille. Ranskis + glitterraja on onneksi suhteellisen varma ja näyttävä keino saada juhlavat kynnet!

Pohjalle olisin myös toki voinut laittaa ranskislakan peittämään epätasaista väriä, ei tuo viimeisin geelihuolto mennyt ihan kuin oppikirjasta. Kiirekiirekiire = turhautuminen = mikään ei onnistu. Kärkiin sudin muutaman kerroksen Rad Nomadia, en ollut ihan hirveän tarkka rajan kanssa, mutta täytyy myöntää että aika hyvin onnistui! Ranskiksen rajalle tuputtelin topsin avulla glitteriä.

* Needed to match my nails to my dress. Rad Nomad's colour is almost identical with my dress. At morning I got a little panic what I do to my nails, but luckily french mani with glitter is secure and convivial.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti