perjantai 13. kesäkuuta 2014

Camouflage zebras


Barry M - Cyan Blue
Barry M - Blackberry
Miyo - Baby blue
It's so easy - Black
Kiss - Silver glitter

Jälleen näitä "sain mahtavan idean, mutta totetus... kusi" kynsiä. Sain superhyvän idean tehdä pohjalle camo kuvion sinisellä ja päälle mustalla seepraraitoja. Ensinnäkään musta ei näkynyt kunnolla jotten vahvistin viivojen reunoja hopealla = näyttää lähinnä random sotkulta. Mutta jos ei kiinnitä huomiota pikkuvikoihin, niin nämä ovat aika kivat!

Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta ihanaa sinistä Cyan Blueta ja päälle tein paksuja raitoja Blackberryllä ja Baby bluella. Sitten raidat mustalla ja hopealla. Ja tättäräää! Tätä on kyllä pakko kokeilla joskus uudelleen, toivottavasti vähän paremmalla onnella ja suuremmalla keskittymisen määrällä.

Nyt ei tekstiä irtoa tämän enempää, joten siirryn takaisin lakkauspuuhiin. (ihan kuin tekstiä normaalisti olisi romaanin verran...)

* I get good idea, but result is not what I wanted. Camouflage base with black zebra stripes. At first, black stripes won't show as I wanted so I needed to do also silver stripes, looks more like a messy than zebra stripes. Need to try this again with better  luck!

2 kommenttia: