keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

All wrapped up


China Glaze - All wrapped up
Depend - 223
Niittejä / Studs
MoYou - Scholar collection 04
MoYou - Princess collection 14

Köh, tein juuri löydön lakkalaatikostani. Krhm, en tosiasiassa tienny omistavani tätä lakkaa. Saati sitten vastaavaa Put a pow on itiä, jonka löysin samalla. Ja meinasin tämän yksilön vielä tilata viime kuussa! No onneksi en tilannut... Miten oon voinut unohtaa tällaisen kaunokaisen? Ja se on vieläpä täysin käyttämätön! Lakkalistalta se kuitenkin löytyi, kuten myös swatch tikun löysin, joten mitä ilmeisemmin se ei ole aivan yllättäen ilmestynyt.  Ei siinä, en valita! Oikein mukava yllätyshän tämä oli, ja heti pääsi käyttöön :D Pitää ilmeisesti mitä pikimmin tehdä taas tutkimusmatka lakkalaatikoiden syövereihin, ja verestää vähän muistoja mitä lakkoja sieltä oikein löytyykään...

Peittävyys taas ei niinkään ollut mukava yllätys. Suunnitellin ensin laittavani sinisen lakan pohjalle, mutta googletellesani tuli siihen tulokseen, että kokeilen kerrosta itsensä päälle. Kerrosta laskemisen lopetin siinä vaiheessa kun viides kierros pyörähti käyntiin. Ja sen jälkeen lisäsin sielä muuuuuutaman kerroksen. Koristuksiksi valitsin koko kynnen palapelikuvion keskisormeen ja yksittäiset palapelin palat nimettömiin. Muut kynnet saivat niitit niskaansa, päällyslakalla kiinnitettyinä.

 * Just found this amazing polish at my polishbox, I honestly do not know I had this! And I almost ordered this one_again_ last month because I don't know I had this. Well, I don't complain, love this polish :D Well, not the  coverage; I had at least seven coats. Luckily it dries surprisingly fast.

6 kommenttia: