tiistai 3. kesäkuuta 2014

Holoa ja rantahiekkaa (31 DC - Day 8: V-gap)


China Glaze - Digital Dawn
China Glaze -Peachy Keen
Strasseja / Rhinestones
Koristeluteippiä / decoration tape

Jälleen yhdet kynnet lakkauskilpailuun, tällä kertaa Miraclen järjestämään. Äänestämään pääset tämän linkin takaa. Sen kummempaa ideaa ei ollut mitä aloitan tekemään, mutta lopputulos on tämän näköinen. Ja pääsimpäs taas haastettakin päivällä eteenpäin! V-gapia pitää kyllä kokeilla piakkoin uudestaan, on se sen verran kivan näköinen.

Pohjalla on pari kerrosta viime kesän miitistä saatua Digital dawnia, joka on kyllä aivan ihana lakka kaikinpuolin. Lineaarisista holoista joiden holoefekti peittää koko lakan, en ole hirveästi innostunut. Sen sijaan tällaiselle vähän vaisummalle scattered hololle on löytynyt vakituinen paikka mun lakkalaatikosta. Päälle laitoin teippejä apuna käyttäen Peachy keeniä ja viimeistelin vielä vaaleanpunaisilla strassipareilla.

* On base is two coats of amazing scattered holo named Digital dawn. I do not really like linear holos, but these scattered ones have stolen my heart! On top I made v-gap mani with tapes and at last I put couple rhinestones. Somehow I succeeded making nails, that I really like!

6 kommenttia: