keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Ylppärikynnet


Color Club - Red-ical gypsy 
Irtoglitter / Glitter
Akryylimaalit / Acrylic paints

No nyt viimeinkin nämä ylioppils juhlissani olleet kynteni! Jälleen lähtötilanteessa suunnitelma oli olematon, ainut  mikä oli varmaan, oli se että kynnet eivät saa olla mustavalkoiset, mustat tai valkoiset. Mutta näitä kahta väriä pitäisi kuitenkin vähän olla sisällytettynä koristeluihin. Aluksi meinasin perus valkoista ranskista vaikka ja millä härpäkkeellä, sitten kävi mielessä kultainen ranskis ja vaikka mitä muuta.

Sitten jostain keksin punaiset kynnet. Päättömän päättelyketjun jälkeen tulin siihen tulokseen, että kuitenkin saan punaisia ruusuja joiden kanssa poseerata yo-kuvassa! Mätsää edes ruusuihin sitten... Kultaisen glitterin lisäsin, koska lakin lyyra on kultainen! Viivoja ja kiekuroita lisäilin sitten vähän puolihuolimattamasti sinne tänne.

* Graduation nails! I decided I do not want black and white nails, and somehow I ended up to make red nails. Gold glitter I add because lyre is golden! Black and white stripes I made last, not planned it but those looks good :D So glad I add those!


6 kommenttia: