lauantai 7. kesäkuuta 2014

31 DC - Day 9: Skittlette


Kiko - 296 Meadow green
Tiia Vanhtapio - Black bird
Konad - Black
Bundle monster - 304
Niittejä / Studs

Kyllä tämä haaste hitaasti mutta varmasti näyttää etenevän! Ylläripylläri värimaailma jälleen vihertävä, ehkä mä jossain vaiheessa vaihdan toiseen väriin... Nyt vain pahasti näyttää siltä, että kesän aikana mun ykkösväri kynsillä on vihreä!

Skittletestä muodostui tällä kertaa tällainen. Matkin vähän Kimiä, oksalehdet vain muutin hymynaamoiksi. Halusin (oikein halusin!) taistella niin kauan BM laattojen kanssa, että saisin jonkinlaisen siedettävän kuvion. Ei, en vieläkään tule toimeen niiden kanssa. Eivät ilmeisesti toimi kuin Konadin lakoilla, ja niitä mulla on vain muutama ja niistäkin tämä musta on jo vanhaa ja jankkiittunutta. Näytti onneksi jotenkuten toimivan, pitänee kuitenkin satsata muutamaan uuten piakkoin.

Oon vähän tykästynyt nyt koristeluihin, joissa puoli kynttä on yksivärisenä ja toisella puolella jotain kuviota, vähän niinkuin tuo keskari nyt näissä kynsissä. Ja vähän niinkuin mustasinivalkoiset kynnet jotka aiemmin tein. Tällä kertaa rajalle vain pääsi myös niittejä, ja yhteen kohtaa näköjään kaksikin päällekkäin. Ja hienosti onnistui leima paljon paremmin siihen kynteen josta puolet peitin!

* Green again! Looks like my favourite colour for summer is green... So beware, nails made with that colour are going to be a lot in this blog. Now I'm having skittlette on my nails, idea is get from Kim. And now I have to admit, very rare polishes worked with Bundle monster plates. For example Essence's stamping polishes do not work at all! I have to use my very old Konad's black stamping polish and it really do not worked at new one... At least better than Essence's polishes.6 kommenttia:

 1. Oooh! Nuo on niin ihanat! Tykkään tosi paljon tosta niittikynnestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tykästyin itekin näihin aika paljon! :)

   Poista
 2. Tosi hienot. Mä kans tykkään tosta niittikynnestä. :)

  VastaaPoista