torstai 5. kesäkuuta 2014

Salt & Pepper


W7 - Pillar box red
Gina Tricot - Salt & Pepper

Kotiutimpas joku aika sitten itselleni muutaman uuden Gina Tricotin lakan, joista ensimmäisenä kokeiluun pääsi mustavalkoglitterlakka Salt & Pepper. Olen ehkä vähän aikaani jäljessä kun nyt vasta kyseisen lakan ostin, mutta ostimpas edes nyt! Ja pääsikin heti pelastamaan kiireisen päivän, ja kyllä, on se ihana lakka.

Pohjalle pääsi kaksi kerrosta Pillar box rediä, joka on kyllä mainio lakka sekin. Punaiseksi lakaksi erittäin kivuton kynsinauhoilta putsattava (vaikka kynsinauhani ovatkin tällä hetkellä kuoleman kielissä... Pitänee taas pian aloittaa tehokuuri niiden kanssa). Peittää kivasti eikä koostumuksessa muutenkaan ole moitittavaa. Kaiken lisäksi halpa, Keskisellä tämän merkin lakat maksavat vain 2,95! Hintansa arvoinen siis todellakin.

Glitterit taas olivat vähän harvassa ja kalastelua sai harrastaa runsain mitoin. Kaikenlisäksi osa jäi siveltimeen ja kaljuja kohtia sielä täälä. Se saakoon koostumusongelmat anteeksi, sillä mustavalkoglitterille on aina tarvetta.

* Bought couple new polishes, and this black and white glitter polish is one of those. Finally I buy black and white glitter! And yes, it is as amazing as told. So easy way to get beautiful nails. On base I have two coats of Pillar box red, perfect red polish. 

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä pelastuslakka :D Ja sopii värin kuin värin päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ei tarvitse enään miettiä mitä sutaista kynsille jos kiire sattuu tulemaan :D

      Poista