sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Suzi chocolate


OPI - Where did Suzi's man-go?
Konad - Chocolate
Bundle Monster - 208

Wuhuu! Onnistuin leimaamisessa BM:n laattojen kanssa! Voinen kiittää onnistuneesta kokemuksesta Konadin leimauslakkaa, joka ei pettäny vaikka alku näyttikin turhauttavalta. Sittemmin keksin, että kaksi tai kolme vetoa scraperilla tuottavat paremman tuloksen kuin yksi, ja XL-stampperilla pitää painaa vielä vähemmän kuin muiden laattojen kanssa. Näiden oivallusten avulla onnistuin saamaan tyydyttävät kuviot kynsille! Muiden kuin Konadin lakkojen kanssa en vieläkään saa näitä pelittämään, mutta eipä mulla hirveästi muita leimaukseen kelpaavia lakkoja olekkaan. (paitsi MoYoun syvien urien takia niiden kanssa pelittävät todistetusti melkein kaikki lakat!)

WDSM toimi jälleen moiteettomasti, kaksi nopeasti kuivuvaa ja raidoittumatonta kerrosta. Huono puoli lakassa on, että sen oikeaa sävyä on turha yrittääkkään saada ikuistettua kuviin. Kaikkeni yritin, mutta mitä lähemmäs sain lakan sävyn, sitä vääremmän (? mikä sana tuo nyt on olevinaan. :D) väriseksi sain ihoni ja kaiken muun. Todellisuudessa lakka on oranssimpi, mutta ei porkkanaoranssi :D Täällä on ainakin superhyvä kuva, ja oikeat värit :) (kuten huomaatte, mun kuvissa väri on aivan eri..)

* I finally succeed stamping with BM plates! Those plates have totally own technique... And they do not work well at all with any other polish I got than Konad's. Well, I don't have many other stamping polishes, but with MoYou plates almost every polish works :D On nails I got two smooth coats of WDSM, which real colour is something like this. I totally failed getting real colour on pictures...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti