maanantai 9. kesäkuuta 2014

This gown needs a preppy


Sally Hansen - Sgt. Preppy
OPI - This gown needs a crown

Lakkaustyyli, jota oon halunnu kokeilla varmaan ikuisuuden. No ainakin niin kauan kun mulla on ollut teräväkärkiset kynnet (tai ei ne nyt niin ttttterävät ole). Nyt sitten jostain ihmeen syystä päätin tätä kokeilla, ja kyllä, tykkään koristelutyylistä. Väreistä en nyt niinkään, mutta kyllähän nekin menettelevät.

Sgt. Preppyä lakkasin pohjalle kolme kerrosta, ja päälle vetelin kaksi kerrosta vinottain OPIn hopeista satiinilakkaa. Kynnet näyttivät vielä kovin paljailta, joten lisäsin vielä parit pisteet kynnen tyveen. Sgt. Preppy on kyllä jämerä lakka, viime kerralla muistaakseni tarvitsin vain kaksi kerrosta, nyt ei ollut toivoakaan kahdella kerroksella peittämisestä. Siveltimeenkin minulla on viha-rakkaussuhde. Toisaalta sillä on mukava lakata ja kaikki sujuu kuin tanssi, toisaalta taas menee järki siveltimen lyhyyteen ja järkyttävään jämäkkyyteen. Väristäkin välillä tykkään, välillä katson pitkään ihmetellen miten koskaan olen voinut laittaa tätä kynsilleni asti. Kumma lakka. Se on kuitenkin ainut omistamani vaaleanpunainen, tai ainakin wannabe -sellainen, joka ei vaadi miljoona kerrosta ja kirosanoja ennen peittävyyttä ja tyytyväisyyttä. Joten saa luvan keltavat!

OPIn kanssa ei onneksi ole tällaisia maailmaa mullistavia ongelmia, vaikka satiiniominaisuus jaksaa joskus ihmetyttää. Kelpo hopea, ehkä jopa enemmän kuin kelpo.

* For a long time I have wanted to do this kind of manicure, and yes, I like it. Colours I picked are not my favourites, but good enough for now. I got three coats of Sgt. Preppy on base, polish with which I had love-hate relationship. Sometimes it covers with two coats, now it needed three. Sometimes I like the short brush, and sometimes I just don't have nerves to play with it. Also the colours is exceptional, somehow I like that dirty light pink shade, and at the same time I'm wondering how I ever agree to use it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti