perjantai 27. kesäkuuta 2014

Party crown


OPI - This gown needs a crown
Gina Tricot - Party

Hopeat hippuset waterspottedin jäljiltä eivät ole vieläkään kaikonneet sormiltani, joten piti sitten mätsätä kynnet kimalteleviin sormiin! Ja jos kimaltelevuutta tahtoo, Party on juuri oikea glitterlakka. Hopeita, turkooseja tummansinisiä suuriä holohexejä ja samoissa sävyissä pieniä hologlittereitä. Pikkuglitteriä olisi saanut olla suhteessa isompien määrään enemmän, mutta ehkä juuri ja juuri selviän siitä että isoja on niin paljon.

Unohdin muuten laittaa IsaDoran peeloff aluslakan alle... Kauhulla odotan poisto-operaatiota.

Pohjalle töpöttelin meikkisienellä hopeista OPIn lakkaa, glitterit laitoin päälle pumpulipuikolla. Joihinkin kohtiin tuli kunnon rykelmä glittereitä, ja joihinkin kohtiin taas en meinannut millään saada yhtäkään glitteriä, ja kaikenlisäksi pienet ja isot glitterit tulivat tosi epätasaisesti, mutta kuten jo sanoin, ehkä selviän hengissä tämän tiedon jälkeenkin :D

* Still got silver glitter all around my fingers because of the waterspotted mani I show you yesterday. Need to match my nails to sparkling fingers! And no other polish than Party would be more sparkling... Cyan, darkblue and silver big and small hexhologlitters, those are ingredients of this polish. In my opinion there should be less big and more small glitter.

2 kommenttia: