perjantai 9. toukokuuta 2014

Preppy Dust


Sally Hansen - Sgt. Preppy
Essence - Stamp me! White
Lumene - Magic dust
Viva la Diva - Transparent Disco
MoYou - Princess 14

Niin puhuinkos mä joskus että jonkin sortin vihreä kausi olis alkamassa... Ehei, kyllä se on pinkkivaaleenpunanen! Ha, no eihän nää oo ku vasta kolmannet kyseistä värimaailmaa edustavat lähes peräkkäin. Jos pikkuhiljaa vaihtaisin taas väriä? Muttakun nyt mun päässä pyörii monta kivaa vaaleenpunasta ja pinkkiä lakkausta! Okei, nyt repäsen ja teen seuraavaksi... vaikka siniset kynnet!

Jostain syystä en ole tykännyt Sallyn Sgt. Preppystä aiemmin. Johtuneeko turhan oudosta nimestä... Tää on jotenkin likanen vaaleenpunane, ei sellanen söpösöpö vaaleenpunanen. Tää on vähä miehisempi vaaleenpunane! Haha joo niin varmaan, tuskin ne miehet sen kummemmin tämän vaaleenpunasta käyttäs ku sellasta pikkupossuvaaleenpunasta! Pointti nyt oli kuitenkin se, ettei tää oo ihan tavis vaaleanpunainen.

Nyt kuitenkin vähän tykästyin tähän. Tai oikeastaan tämän ja Magic Dustin yhdistelmään. Koostumuksessa ei ollut mitään moitittavaa, kaksi kerrosta ja liukui mukavasti kynnellä. Sitä kuulua itsestään tasoittumistakin oli huomattavissa. Lakka ei ole luirua, eikä paksua, eikä oikein mitään siitä väliltäkään. Ei karkaillut kynsinauhoille, mutta jämähtäny paikoilleen orjallisestikaan. Siveltimestäkin plussaa! Pyöristettypäinen suhteellisen leveä sivellin on namia, varsinkin kun sivellin on juuri oikean levyinen mun kynsille! Vähän se on outo kun toinen puoli on enemmän pyöristetty kuin toinen, mutta pitää vähän kättä vinossa niin hyvin näytti onnistuvan :D

Leimata yritin ensin bundlemonsterin laatasta perhosia, mutta ei tsiisös ei tullut mitään ja vaihdoin MoYouhon, ja johan luisti! En käsitä mitä mä teen väärin noitten laattojen kanssa! Ei niinku mikään lakka tottele (okei, yks sininen konadin leimauslakka toimii). Kaikkeni yritän mutta eiiii. Toimiiko nämä sitten vain tyyliin konadin leimauslakkojen kanssa? Niitähän mulle ei tietenkään ole kuin jo mainittu sininen ja lähes loppu oleva helmiäisvalkoinen. Argh.

* Pink nails, again. Maybe next time some other color? Like, blue! I used to unlike this Sally Hansen's polish, but looks like I'm warming up for it. It's not pure pink, and probably that's why I'm liking it now. I firstly stamped butterflies for Bundle Monsters plate, but that's only a disaster. I don't know why, but almost none of my stamping polishes work with those plates. Or is it just me who don't know how to use them...4 kommenttia: