tiistai 6. toukokuuta 2014

Upper green side


Essence -  150 Upper green side
Zoya - Apple
Depend - 223
Xl-laatta E

Koko ajan vain muuttuu kesäisemmäksi tämä kynsien väri! Vaikka rakeita sataa taivaan täydeltä eikä tuo lämpömittarikaan mukavia lukemia suostu näyttämään, niin kyllä se kesä vaan on tulossa! Kuviakin oon jo parhaani mukaan pyrkinyt ottamaan pihalla, koska mun mielestä se pihainen maisema on vaan paljon parempi kuin valkoinen tai melkeinmusta lightboxin tausta! 

Vihdoin keksin miten käytän Applea. Lakka on tuhottoman upean värinen, mutta kuten joskus aiemminkin totesin, itsensä päälle kerrostettaessa menee vain hermosoluja poikki. Upper green siden kanssa se kuitenkin näyttäisi natsaavan ihan loistavasti. Olen ilmeisesti muutenkin aktivoitunut vihreiden lakkojen käytössä, aiemmin niitä ei paljoa täältä blogista löytänyt, mutta pienellä selailulla löysin nyt jo kuudet vihreät lakkaukset!

Upper green sidea on kynsillä kaksi loistavasti levittyvää kerrosta, kaksi liukuväri kerrosta Apple ja yhdet leimat kakskakskolmosella. Onko jollakin muulla muuten vajumisongelmaa Essencen lakkojen kanssa? Tää on nyt kolmas kyseisen merkin edustaja joka vetelee lähes viimeisiään muutaman lakkauskerran jälkeen. Tälläkään en ole kaikkia kynsiä lakannut kuin ehkä kahdet ja lisäksi muutamia aksenttikynsiä ja pieniä koristeluja, ja reippaasti yli puolet jo lakkaa muka kulunut. Vastaavasti mulla kävi Gold Fever lakan kanssa, joka heti toisella käyttökerralla oli vajunut niin paljon ettei sitä käytännössä voinut oikein käyttää. Hello Marshmallowkin epäilyttävästi näyttää samoja vajumismerkkejä!

* Finally I figured out how I can use this gorgeous Zoya polish. It don't cover itself so it needs some base colous, this time it's Upper green side, and these two matches almost perfect! And I just noticed I've been using green polishes much more often than usually, looks like green period is coming... 

6 kommenttia:

  1. Jepjep, vajuuvajuuvajuu tääläkin. Kaikki essencet siis, vaikka käytettyä ei olisi tullut kuin kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tsageli, pitää ostaa pian monta varapulloo ettei pääse loppumaan...

      Poista