torstai 29. toukokuuta 2014

Earthy carnival


Color Club - Earthy Angel
Cuccio Colour - Rio Carnical
Tiia Vanhatapio - Black bird

Ja leopardi linjalle jälleen. Nämä kynnet olivat mulla kokonaiset neljä päivää. Kävivät mun kanssa pääsykokeissa, valmistujaisissa, ja olivat mukana leivontaurakassa. Piti siis saada tehdyksi kynnet, joilla kehtaisi mennä valmistujaisiin, mutta joita ei sitten pääsykokeessa koko aikaa tuijottelisi! :D Ja ennen kaikkea, ne piti olla nopeat tehdä. Ja sitä nämä onnekseni olivatkin!

Pohjalla kaksi kerrosta vaaleanruskekaa Earhy Angelia, jonka väri taittaa hieman punaiseén. Huomasin sen siinä kolmannen päivän aikana! Rio carnivalilla tein dotting toolia apuna käyttäen pisteet, jotka rajasin Mereneidin Finesse 2.0 siveltimella ja mustalla lakalla. Koko kynnelle en leopardia halunnut, joten laitoin sen silleentälleentolleen sivulle. Yritin saada leopardikuvion vähän puoliympyrämuotoon tai sellaiseksi enosaaselittää, ja joidenkin kynsien kanssa onnistuin paremmin kuin toisten. Kyllä näillä sen neljä päivää oli!

* I got these nails four days! Must be a new record... I was at graduation parties, entrance exam and I have to bake a lot with these nails. At base is two coats of Earthy angel, lovely light brown with red tinge.

12 kommenttia: