tiistai 27. toukokuuta 2014

Lady bug nailsChina Glaze - White on white
W7 - Pillar box red
Essence - Stamp me! Black
MoYou - Princess XL collection 14

LEPPÄKERTTUJA. AllaModa järjesti jälleen lakkauskilpailu, aiheena Sukat kaappiin ja varpaat esiin. Lähinnä siis kyse varpaankynsien lakkauksesta, mutta otin vapauden mätsätä myös sormien kynnet! Varpaankynsiä ette nyt näe, ettei kukaan saa traumoja ;) Laitan äänestyslinkin, kun osallistujat julkaistaa.

Pohjalla kynsissä kaksi kerrosta joko Pillar box rediä tai white on whiteä. Leppäkertut on tehty stamping decal tekniikalla, eli kirkasta lakkaa muovin päälle, lakan kuivuttua haluttu leima päälle, väritys halutuilla lakoilla, irrotus muovista ja kynteen! Oli muuten harvinaisen aikaavievää värikkää noita pieniä leppäkerttuja punasella lakalla ja pienellä siveltimellä :D decalin painaminen kynteen ei ihan onnistunut kuin strömssössä, mutta eipäs tartuta pikkuseikkoihin. Sen jälkeen kun ne oli työllä ja tuskalla värittänyt niin ei paljoa haitannut jos vähän repesi, uusistakaan ei huvittanut ottaa!

Pikkurilli ja nimetön saivat selkäänsä sikinsokin aseteltuja palloja, pieniä ja isoja. Ihan kivat leppiskynnet näistä tuli!

* lady bugs! On middle and ring finger I got manicure made by stamping decals. Takes pretty much time to do those :D on other fingers is dots, big and small ones. Pbr by w7 worked surprisingly well, It covers with two smoothly spreading coats.

16 kommenttia:

 1. Kai kerkesit kokeeseen?:) Itse jännitän teidän puolesta valvojana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, hyvissä ajoin olin paikalla! Ei ole kyllä yhtään luottavainen fiilis, fysiologian ja anatomia tehtävät oli erilaisia ku parina viime vuonna niin menin aivan sekaisin :-D muutenkin paniikki päällä.. Ensi vuonna sitten uudestaan jossei onnista, ja jos onnistaa niin nähdään ensi vuonna opiskelujen merkeissä :-D

   Poista
  2. Joo, minäkin yritin koetta tehdä leikillään, ja oli aika vaikea! Jospa onnisti ja nähdään ensi syksynä! :-D

   Poista
  3. Mitä pisteitä laskeskelin, niin viime vuoden pisterajoilla olisin kevyesti sisällä. Että elleivät rajat nyt ihan pilviin pomppaa niin ihan hyvältä näyttää. Tai sittenolen kopioinut vastaukseni monisteilta lomakkeelle aivan väärin :D

   Poista
 2. Kivat kynnet. :) Ihania leppiksiä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kynnet! Niin kesäiset ^_^

  VastaaPoista