sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Splatter!


Wild & Mild - Alaska
Peggy Sage - Coral Island
Peggy Sage - Neon blue
Peggy Sage - Black mat

Oon pitkään pohtinut, mihin lakkaukseen voisin käyttää Peggy Sagen Neon Blueta. Sitten sen keksin! En ole ikuisuuksiin tehny splatter kynsiä! Näihin sai kivasti yhdistettyä muutaman muunki Peggy Sagen lakan. Pohjaksi valitsin valkoisen, että varmasti värit erottuvat!

Tykästyin näihin kyllä ihan kympillä. Vaikka tuo pillillä puhaltelu ei aina onnistunut, mutta eipä tässä ole tarkoituskaan saada kaikista kynsistä samanlaisia. Nää on siis tosiaankin tehty niin, että laitoin lakkaa siveltimellä pillin päähän niin, että siihen muodostui lakkakalvo ja sitten puhalsin toisesta päästä! Sinisen kanssa meinasi olla vähän hankaluuksia, se kun oli koostumukseltaan niin ohutta, että kerkisi aina välillä valua pois siitä pillistä. Mutta jokaiseen kymmeneen kynteen sain roiskeita! Oli aika terapeuttistakin samalla, kun sai vain roiskia menemään sen kummempia ajatellematta..

Mitäs te tykkäätte roiskekynsistä?


10 kommenttia:

 1. Vautsi, tosi hyvin onnistuneet Splatterit! Tää on kyllä tosi hauskan oloinen tekniikka, pitäisi itsekin koittaa jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tää oli kyllä kivaa, paitsi silloin kun ei meinannut millää onnistua puhaltamaan sieltä pillistä mitään.. :D Kannatan kokeilemista!

   Poista
 2. Tosi makeet! En ookaan splattereita tehnyt aikoihin, vaikka ne on kyllä aina tosi kivan näköiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli mullakin taas puoli vuotta väliä, nää on niin kivan simppelit kuitenkin, että hyvinkin voisi tehdä useammin! :)

   Poista