torstai 22. tammikuuta 2015

Junanratasiirtokuvapostimerkki


Orly - Chocolate
China Glaze - I'm not lion
Siirtokuva

Nyt halusin koittaa toista Born Pretty Storelta saatua tuotetta, joka on eiffeltornijunanratavesisiirtokuva. Tää on tällänen postimerkin näkönen mut kolme kertaa isompi siirtokuva-arkki tai mikä nyt olisikaan sitten oikea nimitys. Tän testaamisesta olin aikasta innoissani, koska tää näyttää niin kivalle!

Pähkäilin aikani, haluanko kynsille eiffeltorninpalasen, usan lippua vai junanrataa, ja päädyin loppujenlopuksi junanrataan. Leikkasin soppelin palasen, lakkasin kynnet nimetöntä lukuunottamatta Orlyn Hot Chocolatella tai Chinan I'm not lionilla, tipun leikkaamani siirtokuvanpalasen veteen, odotin hetken, nostin palasen pinseteillä, lättäsin sen kynsille, lisäsin päällyslakan, ja olin valmis!

Musta tuntui, että tätä piti pitää vähän kauemman vedessä, ennenkuin lähti hyvin irti taustastaan. Eipä se oikeastaan haitannut. :D Asetteleminen oli yhtä tuskaa paljaan kynnen päälle, mutta sitten älysin laittaa aluslakan ja siihen tää tarrasikin äkisti kiinni! Ei liian äkisti, mut silleen ihan soppelin nopeesti. Paljaalle kynnelle (tai no, geelin päälle) tää ei asettunut mitenkään ja liukui kokoajan pakoon. Lisäksi aluksi tuntui, että tää venyy aika hyvin kun olin onnistunut leikkaamaan himpun verran liian pienen palan. Joo, se venyikin aluksi mutta hetken päästä se halkeili ja palautu takasin venyttämättömään kokoonsa. Eipä tuota onneksi näe. :D
8 kommenttia: