tiistai 27. tammikuuta 2015

Violettia ja siirtokuvia


Essence - 133 Oh my Glitter!
Golden rose - Jolly jewels 102
Siirtokuvia

Ja vielä yksi Born Pretty Storen testituote! Nää kukkasiirtokuvat puolestaan löytyy täältä

En ilmeisesti ajatellut loppuun asti violetin lakan ja violettien siirtokuvien yhdistämistä... Yritin vähän lievittää näkymättömyyttä hopeisella glitterillä, mutten oikein onnistunut. :D Lähinnä näkyvät nuo mustat viivat ja pisteet, itse kukkia saa vähän tihrustella. Hmm. Ehkä ensi kerralla yhdistän nää siirtokuvat vähän eriväriseen lakkaan. Ehkä. Jollei taas jokin kummajaisvärisilmä iske. Se kummajaisvärisilmä iski muuten ja pahasti viikonloppuna!

En käsitä, yhdistin mummokalsarilakan violettiin liukuväriin ja aksenttikynsissä sen saman mummokalsarilakan päällä pinkkivioletti glitteri. Siinä vaiheessa vielä näytti juuri ja juuri siedettävältä (ei oikeastaan) niiiin tadaa, jostain ihmeellisestä aivosopukasta tuli käsky leimata mustalla ristikkomikäliekuvio siihen päälle. Ei tsiisös. Näytti tosi kauniilta. Ajattelin olla puhkaisematta teidän silmiä enkä näytä näitä taideteoksia, enkä oikeastaan edes voisi, koska jostain kumman syystä poistin ne heti kun olin saanut leimat laitettua. Ihmettelen lähinnä miksi ne leimat piti saada leimata loppuun asti. Huoh. Tää yhdistelmä ei kuulosta niinku missään universumissa hyvältä, joten miksi ihmeessä lähdin sellaista toteuttamaan, en tiedä. :D Näitä sattuu, näitä sattuu..

Mutta jos taas siirryttäisiin tähän lakkaukseen josta on kuvat! Oh my glitter on perusessence, kolme hyvin levittyvää kerrosta ja kaunis violetti lakkaus on valmis. Hopeisen glitterin töpöttelin meikkisienen kärjellä. Tuo glitter alkaa muuten uhkaavasti loppua! Pitää ruveta säästökuurille sen kanssa. Siirtokuvat käyttäytyivät oikein mainiosti, ja toisin kuin isoveljensä nämä suostuivat myös jäämään kynnelle heti kerrasta. Irtosivat taustasta näppärästi ja oli helppo asettaa, paitsi etusormeen onnistuin laittamaan väärinpäin. Ken tietää kuinka sekin on mahdollista. Ehkä se siirtokuva vaan oli itessään jo valmiiksi väärinpäin.
6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tuo Essencen lakka! Harmi ettei nuo violetit decalit oikein erotu, mutta kyllä lopputulos on hieno kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäisi opetella miettimään lakkaukset loppuun asti ennenkuin aloittaa.. :D

   Poista
 2. Hahhah ihana postaus! :D Ja tosi kauniit kynnet, ainakin kuvissa siirtokuvatkin näkyy hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! Kyllä ne sieltä pilkistää kun tarkasti katsoo! :)

   Poista