torstai 15. tammikuuta 2015

Mustaa holoa


Peggy Sage - Black Mat
Nails - Hologlam 2
Depend - 223
Bundle Monster - 204
Niittejä

Ööö.. Mitä, onnistuinko muka oikeesti leimaamaan bundle monsterin laatalla?! Oh no. Ja vielä ekalla yrittämällä onnistui! Mitä täälä tapahtuu. Aiemmin olen taistellut niiden kanssa vähintään tunnin, ja silti jälki on ei kakkoslaatua vaan vähintään kymppilaatua. Ja nyt, ei kertakaikkiaan mitään ongelmia. Hmm. Tai kyllä mä vissiin kerran oon ennemmin onnistunu näiden kanssa, ankaran tappelun jälkeen.

Nyt tuntui muuttenkin menevän aika putkeen tämä lakkauskerta! Vaikka nappasin Nailsin hololakan vain siksi, etten ole pitkään aikaan sitä käyttänyt. Päätin testata sitä mustan päälle, ja voilá, taisin tykästyä. Vähän niinkuin musta tai tummanharmaa hololakka, ainakin silloin kun valo osuu siihen. Jos ei osu niin sitten on enemmän jonkun kivenharmaan värinen. :D

Ja hei, muokkasin ulkoasua! Nyt teki mieli jotain supertyttömäistä, ja sitä todellakin saatiin... Banneri voi olla että joutuu vielä vaihtoon, nyt ei huvittanut kaivaa kameraa, että olisin saanut siihen lakkojen kuvia. :D On toi tipukin kyllä söpö. Ja hei, vaihtelu virkistää! Nää kynnet ei nyt oikein sovi tähän uuten tyttöteemaa...

Oli muuten järkytys kattoo näitä kuvia, kun muokkasin nää läppärillä kun normaalisti teen sen tabletilla, jossa mitä ilmeisemminkin on ihan erilaiset jotkut väriasetukset.. :D Noo menkööt.


Niiin ja vielä yksi juttu! Aloitan yhteistyön uusvanhan Inkki Pinkki -kynsi/askartelutarvike aiheisen verkkokaupan kanssa! Tästä kuitenkin lisää ensi kuun puolella.... :)4 kommenttia:

  1. Aijai, tosi kiva ulkoasu! Oli kyllä outoa tulla tänne ja huomata, että ulkoasu on muuttunut, mutta hyvältähän se näyttää! :) Ja tosi nätit kynnet oot taas tehnyt, vallan tyylikkäät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvä jos tykkäät! Mua vain vähän häiritsee, kun läppärillä tämä näyttää vaaleanpunaiselta, mutta tabletilla rusehtavan vaalenpunaiselta. :D Toisaalta tykkään kummastakin variaatiosta..joten eikai sillä loppujen lopuksi niin väliä!

      Poista