tiistai 13. tammikuuta 2015

Vihreitä pääsiäismunia


Color Club - Lady Holiday
China Glaze - Cherish
Kynsivinyylejä

Joululahjavinyylit pääsivät tositoimiin, ja ne tietenkin piti yhdistää joululahjalakkaan, joka kantaa nimeä Lady Holiday. Jänskänpänskä harmaanvihreä, vähän samantyylinen kuin OPIn Stranger Tidesin, muttei silti lähellekkään. Tää on mycket harmaampi. Kuvissa toi vihreys vielä oikein korostuu kun vihreä lakka koristeluissa ja kuvat päin peppua :D Miten muka oon voinu unohtaa lightboxissa kuvaamisen vähäiset taitoni joululoman aikana?! Silloin kun tuli vain kuvattua tyylikkäästi vessan lavuaaria vasten, koska siellä oli paras valo. :D

Lady Holiday toimi oikein mainiosti, kahdella kerroksella sai mulle riittävän peittävää jälkeä. Joku oikeinoikein tarkka olisi voinut lisätä kolmannenkin, Cherishiä pikkurillissä myöskin kaksi kerrosta ja vinyylikoristeluissa kerros.

Odotin jotain kynsiteippisodan kaltaista, mutta kappas! Selvisin ilman hermojen menetys oikeastaan ihan hyvällä lopputuloksella! Näissä tarrapinta tarrasi tosi lujasti ja nopeasti kiinni, mutta se ei silti väkisin vetänyt alla olevaa lakkakerrosta mukanaan kuten normaali teippi. Kynsiteipistä nämä erosivat sillä, että lakkaa ei päässy lakan alle ja näiden poistaminen oli huomattavasti hermoja säilyttävämpää. Näitä.tarvitsen.lisää!


8 kommenttia:

 1. Siinä missä kynsiteipit on saatanasta, on vinyylit jumalten lahja kynsiharrastajalle!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet <3 Mä oon tähän asti uskonut, etten ainakaan vielä tarvii vinyylejä, mutta tapasi kuvailla niitä saivat himon päälle. Pitäisi vissiin niitäkin tilata sitten, damn it.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa, kun näitä ekan kerran kokeilee niin toteaa, että miten olenkaan pärjännyt ilman!:)

   Poista
 3. This is sooooo pretty! Thanks for sharing it.

  VastaaPoista