keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kesäperhosia


OPI - Where did Suzi's man-go?
Cuccio Colour - Rio Carnival
Decaleja

Inkki Pinkki lähetti jälleen pienen paketillisen tavaroita kokeiltavaksi. Tällä kertaa löytyi mm. nämä decalit sekä kynsissä käytetty töpöttelysieni!

Oon pitkään yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä liukuvärjäyskynnet, en käsitä mikä niiden tekemisessä muka on niin hankalaa ettei voi aloittaa! Ei tämä tekniikkana kuitenkaan ole niinkään hankala, päinvastoin pienellä panostuksella saa helposti kauniit kynnet. Nyt oli hyvä syy todellakin tehdä se liukuvärjäys, kun testipaketissa tuli touhuun tarkoitettu sieni! Tiedä vaikka tämän kanssa tulisi liu'uteltua useamminkin, jäänee nähtäväksi... Sieni itsessään toimi mielestäni oikein hyvin, miinuspuolena voisin sanoa sen, että sieni on käytännössä käyttökelvoton jo ensimmäinen käytön jälkeen. Tokihan sitä voi leikellä yhtä lailla kuin meikkisieniäkin, joita yleensä tähän touhuun käytetään, mutta en sitten tiedä kuinka siistiä jälkeä leikkelyn jälkeen tulee. Tämän töpöttelylaitteen löydät täältä!

Decaleista en löytänyt moitittavaa, toimivat kerrassaan mainiosti! Nämä löydät täältä. Toisin kuin viimeksi kokeilemani Born Pretty Storen decalit, nämä jäivät kynteen kiinni, mutta eivät kuitenkaan liimautuneet niin äkisti, etteikö pientä siirtelyvaraa olisi ollut. Liottamiseen meni kauemman aikaa, mutta eipä sillä niin väliä, kun ei kuitenkaan kovin pitkistä ajoista puhuta.

Ja hei! Koodila blogi saat -20% alennuksen Inkki Pinkin verkkokaupasta! Koodi on voimassa tämän kuun loppuun.
4 kommenttia: