sunnuntai 2. elokuuta 2015

Vesisiirtokuvatesti


Color Club - Nature's way
China Glaze - Admire
Vesisiirtokuvia

Pistetääs stoppi tälle suunnittelemattomalle parin viikon hiljaiselolle... Ei ole kyllä tippaakaan huvittanut tehdä kynsiä, kun olen 6 päivää viikosta töissä paikassa, jossa ei saa olla kynsilakkaa. Ja parhaimmillaan sielä vierähtää kymmenen tuntia, että jaksaminen on vähän nollassa. :D Eikä sitten huvita muutaman tunnin takia lakata kynsiä.. Mutta nyt pitäisi vähän helpottaa, ja sainhan jo yhdet kynnet rustattua tänne asti!

Muutama kynsi on ottanut aika pahasti iskua, ja molemmat keskisormet ovat napsahtaneet poikki, ja pikkurillit on vähän sen näköisiä, että kohta nekin lyhenee. Muita kynsiä olen hieman lyhennellyt siinä mukana, joten ei pelkoa ainakaan että kynnet pääsisivät kasvamaan. :D Geeliraja on jo kuitenkin kohta kokonaan poissa! Melkein jopa olen suunnitellut, että voisin kasvatella näitä omia vielä kesän jälkeenkin, enkä laita suoraan taas geelejä päälle heti ku pääsen kuopioon... Jää nähtäväksi! Tällä hetkellä mulla olis kyllä niin paljon ideoita lyhyille kynsille, että osa niistä on ainakin pakko päästä toteuttamaankin!

Näissä jäänmurtamis kynsissä siis käytetty pitkästä aikaa Color Clubia nudea kolme kerrosta ja CG:n Admirea kaksi kerrosta. Siirtokuva-arkki on Born Pretty Storelta saatu, ja hyvin toimii! Vaikka olenkin jo törmännyt useisiin BPn vesisiirtokuviin ja kutakuinkin aina todennut ne laadukkaiksi ja hyviksi, niin silti aina vähän epäilyttää kun kokeilee uutta arkkia..

2 kommenttia:

  1. Nätti lakkaus! :) Toivottavasti pääsisit pian lakkailemaan vapaammin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niinhän sitä toivoisi, mutta tuntuu että aina tulee jotain kiireitä eteen.. :D

      Poista