sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Punapuu


Essie - Wicked
W7 - Pillar box red
Essence - Stamp me Black
BP - L015

Okei, kohta mä luovutan tän "ahkeroidun kohta blogin suhteen!" kanssa ja tyydyn suosiolla kerran viikossa postaamiseen. :D Ei tästä muuten tuu mitään kun 5 päivää viikossa mietin, että pitäis siirtää kuvat kamerasta ja tehdä postaus mutta mitään ei saa aikaiseksi. Jos ottais sen tietyn päivän, että tuolloin postaan, piste, niin jospa sitten tulis postattuakin! Eikä tarttis stressata onko kynsiä tehtynä, koska kyllä mä vähintään ne yhet teen. Ja sit jos postailu kiinnostaa jollakin viikolla enemmän, niin olis sitten mitä postata kans. Jää taas nähtäväksi.. :D

Mutta kynsillä jälleen aksenttia, tuplaleimoilla joista tosin se haaleampi leima ei paljoa näy. Mutta sielä se on! Kynsille teki mieli jotain tummempaa, vaikka pihalla näyttääkin aurinko kovasti paistelevan. Onhan se silti syksy kuitenkin. Wicked päätyi kynsille, ja yhä vain tykkään tuosta lakasta. Se vain levittyy niin hyvin ja on niin kivan (vaikkakin silti vähän tylsän) värinenkin ettei tosikaan.

2 kommenttia:

  1. Äläpä turhaan stressiä ota, postailet sen mitä kerkeät ja jaksat :) Nämä kynnet on aivan ihanat, oikein mystisen syksyiset! ♥ :)

    VastaaPoista