perjantai 26. helmikuuta 2016

Keltahiutale
6 kommenttia:

 1. Saanko kysyä neuvoa? Minulla on tuollainen Dependin kynsileimasinsetti, jota en osaa käyttää. Aina tapahtuu joku näistä: a) kun pyyhkäisen ylimääräisen lakan pois, lähteekin kaikki, b) lakka ehtii kuivua ennen kuin painan leimasimen levylle (siinä parissa sekunnissa, en tajua miten?) tai c) kuvion päälle jää liikaa lakkaa, ja leimasimeen jää kuvion sijasta muodoton möykky. Onko mitään teknisiä vinkkejä, miten saisin homman toimimaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on itellä käytössä Dependiltä vain lakka leimauksessa, joten en ole varma, mutta jo välineissäkin voi olla vikaa. :)

   Käytätkö leimaukseen tarkoitettua lakkaa? Normilakoista läheskään kaikki eivät toimi leimauksessa, ja silloin tapahtuu juuri tuota nopeaa kuivumista ettei ehdi. Kyllä sen pitäisi kuivua sen verran hitaasti, että ihan rauhassakin ehtii laittamaan kynnelle asti. Niiden setin mukana tulleiden lakkojen pitäisi ainakin toimia, ja ainakin halpa-hallista löytyy essencen halpoja leimauslakkoja, jotka on ihan superhyviä.

   Onko paketissa tullut pyyhin metallipäinen? Jos on, suosittelen kokeilemaan esim. vanhaa pankkikorttia tms vataavaa, mulla oli joskus suuria ongelmia metallipäisen kanssa, mutta kortin kanssa sujui hyvin! Pyyhintä ei tarvitse painaa kovin lujaa, mutta ihan hennostikaan ei kannata koittaa. Oikea voimakkuus taitaa löytyä vain kokeilemalla.

   Lisäksi sitten leimasimeen kuvaa painaessa ei saa painaa liian lujaa tai kuva voi jäädä levylle, siinä mielummin hento painallus. :)

   Jos näillä vinkeillä ei lähde pelittämään, niin suosittelen kokeilemaan Konadin settiä, sillä ainakin pitäisi toimia! Paitsi siinäkin on kyllä metalliskrapa joka kannattaa vaihtaa pois. :)

   Poista
 2. Oi vitsit nää on hienot! Todella kiva yhdistelmä tuo valkoinen + musta + keltainen ♥

  Ja sulla taitaa olla uusi ulkoasukin, tykkään tästä kovasti! Sen verran mä kyllä haluaisin mainita, että olisi ihan hyperkiva jos joskus jaksaisit vähän kirjoitellakin näihin postauksiin, mä tykkäsin sun blogista ja kirjoitustyylistä niin paljon aikanaan :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkään. :)

   Nyt on ollut motivaatiopula niin totaalinen, vähän liian kauan jo, että oon vaan yrittäny saada edes kuvat nettiin ilman että pohdin sen kummemmin tekstiä. Koulussa pitää niin tuhotonta kiirettä ku tältä vuodelta kolme kuukautta menee harjoitteluun ja kaikki kurssit pitää saada alta pois ennen sitä, ettei muka löydy aikaa. Teen parhaani että pian innostuisin taas kirjoittelemaankin! :)

   Ja tälläinen kommentti, että joku tosiaan kaipaa niitä kirjoituksia, saa motivaation kyllä kohoamaan aika hurjasti!

   Poista
  2. Mä niin tiedän tuon tunteen ettei aika vaan millään riitä! Mutta nyt olitkin kirjoitellut, mikä oli tosi kiva juttu :) Ihan omaan tahtiin vaan, mutta kiva kuulla, ettei tämä nyt ole mikään lopullinen linjaus tämä teksittömyys :)

   Poista
  3. Ei suinkaan lopullista! Pidempään kestänyt kuin oli tarkoitus mutta joskos tästä taas ruvettaisiin pikkuhiljaa. Sun tsemppaamana aattelin, että jatkossa koitan pistää edes sen pienen pätkä tekstiä mukaan! ^.^

   Poista