tiistai 1. maaliskuuta 2016

Glitterliuku

Tiia Vanhatapio - Black Bird
Golden rose - 102

Peruskivat glitterliukukynnet, jotka meinasivat aivan jäädä unholaan! Tää lakkaus on jo parinviikon takaa, mutta kuva on otettu puhelimella kameran huidellessa jossain piilossa ja olin unohtanut kuvan puhelimeen! Nyt se pomppasi vastaan, ja äkkiäkös se piti tänne tuoda.

Kynsissä sinänsä ei siis ole mitään sen ihmeellisempää kuin matattu glitterliuku. Pikkurilli näyttää siltä kuin jotain hyvin eksoottista kokeilua olisi tehty, mutta ei, se on painauman aiheuttama ruttu.

Alan pikkuhiljaa hätääntyä tuon golden rosen hopeisen glitterin kanssa, koska se alkaa olla jo niin vanhaa ettei sitä jankkilakkaa meinaa mitenkään päin saada pihalle. Aikani ravistelin sekaan kynsilakapoistoainetta (köhköh kyllä vain), että sain siitä edes sen verran juoksevaa että sain pullosta pihalle. Nyyh, pitää ilmeisesti ruveta katselemaan uutta hopeista glitteriä. Tää vaan oli niin soppeli!

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka nätit! ♥♥ Glitterlakan korvaajaksi voisin suositella esim. Ginan Sparkling Silveriä, se on ainakin helposti saatavilla. Siitä tosin löytyy sitten myös holoilevia isompia heksagon-glittereitä, mutta omasta mielestä ne on vain kiva lisä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu, pitääpäs käydä Ginassa pyörähtämässä kun sellaisen lähettyville pääsee!

      Poista