lauantai 2. maaliskuuta 2013

Bogota Blackberry
Alus- ja päällyslakan lisäksi käytin:
Colorama - Blackout
OPI - Bogota Blackberry
OPI - Suzi & the 7 Dusseldorfs


Aluksi oli tarkotus jättää pelkät OPIt, mutta sitten sainkin neronleimauksen kokeilla pitkästä aikaa liukuvärjäystä. Noh, melkein onnistuin. Etusormen mustasta alueesta tuli vähän liian paksu ja muutenkin vähä epäsuora. Muuten kyllä tykkään :)

Ja ah, nuo OPIt. Tämä oli siis ensimmäinen kerta kun niitä käytin. Rakastuin. Levittyi niin helposti! Ja tasaisesti jajajaja.. Vaikka aluksi olisi näyttänyt että jää raitoja ja nakuja kohtia jonnekkin, niin lakka vaan jotenkin "ui" sinne :D Ja tadaa. Yhdellä kerroksella peittivät molemmat ihan hyvin, mutta laitoin toisenkin varmuuden vuoksi, ja tottumuksestakin oikeastaan. Oikeastaan oletin että opeissa ei loppujen lopuksi ole paljoa eroa halvempiin lakkoihin, mutta kyllä niissä vain on selvä ero! :D

Mulla kun nyt on suurin osa lakoista ns. "halpislakkoja" (lukuunottamatta tietenkään Orlya (joka on kans aivan ihana ♥)), koska en näe mitää suurempaa syytä ostaa kalliimpia lakkoja jos halvemmalla saa lähes dupen. Ja kyllä noi halvemmatkin mun mielestä peittää ja levittyy hyvin, ainakin suurin osa.

2 kommenttia:

 1. Oii nää on ihanat! Tykkään ite tosta O.P.I:n punasesta♥ :)

  pst. sait juuri uuden lukijan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään, sekä kynsistä että OPIsta :D

   jes lukija! ♥ tervetuloa :D

   Poista