keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Starry SkyKoskakohan sitä oppis ensi putsaamaan yli menneet lakat ja ottamaan sitten vasta kuvan...?
mutta asiaan!
rakkauskynnet syntyivät näillä lakoilla:
Flormar - 440
Colorama - Blackout (vaihteeksi..)
Wild&Mild - Starry sky
H&M Nail Polish - Metall Me

Menossa mukana myös meikkisieni ja elmukelmua.Jotenkin vaan TYKKÄÄN näistä! Muutenki oon innostunu viime aikoina hirveesti liukuvärjäyksestä, kun vihdoinkin opin sen. Ompas vaikeaakyllää, mutta aiemmin epäonnistuin siinä aina, nyt se alkaa jo vähä sujua. :D Aluksi laitoin vain Flormarin ja liukuvärjäyksen, mutta se näytti niin kovin orvolta joten päätin kokeilla.

Starry sky näytti Flormarin päällä kuitenkin liian harmaalta omaan silmääni, joten sain sitten superidea, kelmutan niitä! Mikä johti siihen että Starry skysta lähti suurin osa harmaudesta ja kimalle jäi! Väritti kuitenkin ihan kivasti kynsiä. Metall Mestä vielä muutama glitteri ja tadaa! rakkauskynnet olivat valmiit. Glittereitä ei kyllä edes paljon näy mutta kyllä ne sielä on! Keskisormessa ainakin näkyy vasemmassa reunassa tossa toisessa kuvassa :D

Tää Flormar on ehdottomasti mun lempparisininen. Peittää kahdella kerroksella ja antaa pienen metallinhohdon. Ja ennen kaikke, sopii monen lakan kanssa! wildmildin glitteri taas oli pienoinen pettymys. Glittereitä sai oikein onkimalla onkia eikä siltikään tullut! Ja vaikka sutiin olisikin niitä saanut muutaman niin eihän ne sieltä kynnelle voi tulla, paitsi aina välillä sitten oikein kunnon kasa.

Vielä muutama kuva.. Näitä oli vaan pakko kuvata joka kulmasta kaikella lailla. :D ♥
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti