torstai 26. helmikuuta 2015

Punainen paholainen


Dance Legend - Bullet for my valentine
Essence - Stamp me black
MoYou London - Scholar 04
Niittejä

Pidin tossa tommosen pikkuloman blogista, ja kynsien laitosta oikeestaan. Tai oikeestaan vähän kaikesta, katoin vaan rästiin jääneitä sarjoja enkä murehtinut mistään. :D Nyt jos taas pikkuhiljaa saisi rytmistä kiinni kaikin puolin. Ainakin seuraavaan tenttirysään asti.

Nämä samaiset kynnet on viihtyny jo viisi päivää mun kynsillä, ja ovatkin vielä varmaan ainakin yhden. Legendaarista! Edessä vain häämöttää geelihuolto joka pitäisi melkeimpä suorittaa seuraavan kerran kun lakkoja vaihtaa, ettei se taas jää. Nyt on kyllä pysynyt tosi hyvänä! Yleensä kun luttaan asetonilla yyämäs myrkyillä ja vaihtelen lakkoja vähän väliä, niin geelit tuntuu menee sivuista vähän heikon näköisiksi, että esimerkiksi ranskiksia en vaihtovälin loppupuolella enää oikeastaan tee. Nyt on kuitenkin pysynyt ilman ilmaantumisia sivuista! Voi myös johtua siitä, että vähemmän on tullut lakkauksiakin tehtyä..

Jotain simppeliä piti kuitenkin kynsille saada, mutta vanhatkaan eivät enään kelvanneet kun olin menossa viiskymppisille, eikä ne olisi ollenkaa mätsännyt mun mekkoon! Eivätpä kyllä nämäkään, mutta nää mätsäs sentäs hiuksiin. Tää bullettilakka on vieläkin ihan yhtä ihana kuin ensitapaamisellamme, tuskin kovin paljon huijaan jos totean tän olevan mun long time favourite.

Ja hei! Mun lakkakokoelmanikin suureni pitkästä aikaa! Neljällä essencen glitterillä! Mulla on itellä hirvee sellanen mikääneiookivannäkönen -fiilis, mutta poikaystävä oli käymässä matkuksella niin pistin sille tehtäväksi tuoda mulle muutaman essencen lakan. Ja vinkiksi annoin vielä sen, että tuo niitä pyöreitä puteleita niin huonommalla todennäköisyydellä tulee sama mikä mulla jo on. Ja käskin myös tuoda vähän sellaisia, joita mä en välttämättä itse ottaisi. Ja sitä sain mitä tilasin.. :D Nuo eivät ehkä juu olisi olleet mun vaihtoehdot, mutta saa nähdä mitä noilla keksitään ;)
3 kommenttia: